Nastavak balansiranja: Kakve diplomatske aktivnosti na istoku i zapadu čekaju Vučića?

Ostavite komentar


  1. Dok nas sankcije ne lupe po nosu. Svi glupi pa rado morali da se opredele, samo mi pametni balansiramo.

  2. Ako se sastane sa Putlerom, Srbija je ugasila. Ako smo nezavisni, balansiramo, sto korostimo EU fondove i bezvizni rezim?

  3. Zar niko ne shvata da se On igra svog rijalitija.
    On u stvari mi narod sve to plaćamo manjim primanjima sve ovo zamotavanje je na naš račun a on i njegovi su sve deblji i užiremi.

  4. Mi smo beznačajni i nevidljivi. To nam je ujedno jedina vrlina. Kad pocnemo da se primećujemo kao u ovom slučaju besramne podrske ruskom zlotvoru – onda i ta jedina vrlina nestaje

  5. Ozbiljni zadaci za ozbiljnog političara. Medjutim kada država ima na čelu huligana radikala i autokratu, koji je nedorastao funkcoji, nema čemu da se nada.

  6. Predsednik naše zemlje Aleksandar Vučić se hrabro u svetu bori za našu zemlju i naše nacionalne interese.

  7. Aleksandar Vučić predsednik naše zemlje je sebe dokazao svojom borbom za naše nacionalne interese u svetu kao pravi i iskreni patriota.

  8. Činjenica je da Vučić odlično balansira na spoljnopolitički planu, čovek je vrsni diplomata i političar i do sada je to nebrojano puta pokazao a slede mu tek Brisel,Njujork,sastanci sa Kurtijem pa sve do Kine gde postoji šansa da se susretne sa Putinom. Srećno i podrška.

  9. „Albanija je inače na početku septembra preuzela predsedavanje Savetom bezbednosti bez prava glasa.“. Naravno da ima pravo glasa. Nema pravo veta.

  10. Dobra je to spoljna politika. Sa svima korektno, a prioritet su interesi Srbije. I naravno da treba da biramo termin u UN koji nama odgovara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.