Kako se Dragan Đilas ponovo našao na meti tabloida, naprednjaka i predsednika Vučića?

Ostavite komentar


  1. Standart pre izbora ,Vučić ima vlast zašto u 10 godina nije zatvorio Đilasa ako je lopov .Izglada da su to samo bajke prije izbora ,svi krivi samo ja pošten .

  2. Па сам се наметнуо нико га није вукао за језик ,да лаже ,прозива и напада. А тачно је да истина највише боли ,ево управо преносите кукање Ђиласа,а народ је вечерас нога детаљно да исчита како је постао милијарде и када тачно.

  3. Kako član pljačkaške DS grupe može da priča o poštenju?
    Gde odoše pare od pljačkaške privatizacije?
    Zašto se nije gradilo u vreme DS vlasti?
    Zašto je 500.000 radnika ostalo bez posla, opet u vreme DS vlasti?
    Zašto se krije koliko novca je bilo na Đinđićevim računima u bankama?
    Kako je Đinđić kupio vilu na Dedinju?

    Još mnogo pitanja, a samo jedan odgovor. Bili su preterano pohlepni, od Đinđića pa do poslednjeg funkcionera DS-a.

  4. Koga AV i SNS budu najvise pljuvali za njega cu da glasam jer znaci da se njega najvise boje.Navalite na pljuvanje

  5. Само урајте овога лузера пред изборе, сигуран пут у пропаст, мада и без њега неће бити дфалеко од тога.

  6. Pametnom čoveku i komarac je muzika.
    I zato-glasam za onog koga SNS i AV budu najviše blatili. Za sada je to Đilas, ali, ima još kandidata npr. Aleksić i Tepić.
    Iskreno, volela bih da to bude Marinika.
    Samo će žena napraviti red u ovoj državi.

  7. @Ko o čemu…

    Jedno obaveštenje: u vreme „žutih lopova“ se živelo i plaćali se računi i sa 500 evra mesečnog prihoda. Čak se imalo i za more. Danas ni 1600 evra nisu dovoljna.
    A ti pljačkaši su ti od 2012 svi prešli u SNS i čine glavnicu tvojih pulena, a predvodi ih Mali. Tako da, ako tražiš lopove iz DS, naći ćeš ih sve u SNS. A Đilas, kakav god bio, nema veze sa tadašnjim pljačkom. Raspitaj se kad je ušao u politiku i sa koliko para.

  8. Beše i gospodin Mišković lopov, kriminalac, tajkun koji je ojadio Srbiju.Uhapsićše čoveka, zatvor, istraga, čovek oslobođen.Narod Srbije mu isplati 30.miliona dolara, dado smo mu Sava centar i šta? Ništa. Faraon ga više ne spominje! Tako i sa Đilasom. Uhapsi ga, oslobodi ga a tvoj tupavi narod će da plaća.

  9. Zure se da zarade sendvic – svaki im je komentar pun gresaka, ne moze ni smisao da im se razume!

  10. Još jednom apelujem i molim redakciju lista Danas da smanjite objavljivanje botivskih komentara, jer ovo prelazi svaku granicu normalnosti, hvala.

  11. Standardna taktika dvojice dobrih ortaka-Vučić ga napada pred izbore kako bi mu podigao rejting kao glavnom opozicionaru, posle izbora „mir, mir, mir“, pa u krug.

  12. Recite Dr Vladimiru Orliću da se dr piše malim slovom. Da je učio za znanje a ne kupio titulu vrv bi to i sam znao. Sve doktur do dokturaaa

  13. SNS-ovci hajde da vidimo vase imovinsko stanje 2012 i sadasnje stanje u 2023,pa onda da vidimo ko prica istinu,ali vi ste plasljivi i lazljivi i to necete pokazati.

  14. Ako je 10% tačno što se priča god.Đilas je mnogo bogat čovek.Samo jedno pitanje koji je naziv firme god.Đilasa koja posluje u Srbiji.

  15. KO O ČEMU LOPOV O POŠTENJU. Pa dobro lepo ste sve nabrojali. Smo da vas pitam dali se neki put zapitate zašto ih ova prepuštena vlast ne pohapsi i ne procesuira. Inače oni su 2012 dobili izbore pod parolom da će sve lopove strpati u zatvor. I ……..

  16. Од настанка Србије,веће и горе зло није владало овом државом.Не кажем да су “ жути“ били цвећке,али сав њихов шљам је сада код Вучића.

  17. Gomila ruznih komentara nepismenih,neobrazovanih i neobavestenih u mnogim listovima o Draganu Djilasu koji zasluzuje samo pohvale.Mane su mu sto nista nije ukrao ,sto zeli uredjenu pravnu drzavu Srbiju i sto zeli da se nepismeni opismene,neobrazovani obrazuju, i neobavesteni obaveste da zive u drzavi u kojoj jedan nesposoban covek donosi sve odluke a unistio je sa svojim poslusnicima drzavu koja je mogla da bude prijatna za zivot.

  18. Vučić samo može da laže, manipuliše, ucenjuje, ugnjetava i ništa drugo. Jedna potpuno nesposobna osoba, koja dana radnog staža nema van politike, jedan lezilebović i on će da vodi državu? Pa,vidimo kakao nam je kad jedna takva i njemu slične osobe vode ovu državu

  19. Ala ovde ima puno plaćenih komentatora za opanjkavanje Ðilasa. Dok drugi kradu, on koji je završio težak fakultet, a i posle radio, mogao je da stekne onoliko koliko ima.

  20. Imajuci u vidu da mali seseljev segrt nista u zivotu nije radio drugo sem sto bulji u istrazivanje javnog mnjenja o tome koliko ga gradjani Srbije „vole ili ne vole“, napad na g. Djilasa znaci da njemu rejting raste a malom od radikalske palube znacajno pada.

  21. Šta ima da se raspituje, pogledaj video iz vesti. Ušao u politiku 2004, a prve pare zaradio 2005. Kupovao sekunde RTS-a po smešnim cenama, a onda se hvalio kako je pametan i kako ih prodaje 20 puta više. Bukvalno je sam priznao da je pljačkao na kupovnoj ceni, koju je vlast sama određivala. Samo ti nastavi da veruješ kako je on veliki biznismen.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.