Vučić Đinpingu povodom Honkonga: Podržavamo suverenitet, integritet i bezbednost Kine

Ostavite komentar


  1. Србија баш не пропушта да се сврста на погрешну страну….

    1. Bas kao i ti sa tvojim komentarima. Ne mirisem Kinu ali je to njihova teritorija i njihova bara – a za tvoje globaliste mozes da navijas na CNN-u i BBC-u.

    1. Nije mi jasno zašto i Sjeverna Koreja nije u društvu čeličnog i bratskog prijateljstva.

  2. Ne mogu da reše brdo problema u svojoj zemlji, a mešaju se u tuđe?! Tipično za srpski mentalitet, svoje probleme pod tepih, a o tuđim polemiše i kritikuje!!!

  3. Pisi ti Vucicu sta hoces, za mjesec dana ces to oopozvati, kad ti zatreba pomoc iz EU, a malo kasnije i kad priznas Kosovo.

  4. Podržati otvorenu diktaturu u Kini može samo neko ko ne shvata međunarodme odnose, ovo je u rangu Slobine podrške ruskim komunistima umesto Jelcina.Nastavak znamo, a i tad je Šešeljevo kumče navijalo za istu stvar kao Sloba.Uvek na pogrešnoj strani, bravo.Stvarno treba imati poseban dar za to.

    1. Koji dar pa on je iz tog gnezda ispilio i iz te vlasne jazbine nikada nije ni izlazio.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.