Vučić dobio tortu u obliku kovid bolnice (FOTO)

Ostavite komentar


  1. zamoljavam timove iz emisija: 24 minuta , DLZ, veče sa Ivanom Ivanovicem, mentalno razgibavanje, da u svojim emisijama pripreme tortu za Vučica u nekom …recimo prigodnom obliku…kao npr……i da budu mastoviti.

    1. „Građevinari“ skidaju „šlag sa torte“. Jasno se vidi na ovoj fotografiji, a na cenovnicima izgradnje, skidanje „šlaga“ je još uočljivije.

  2. Pa dobro ima li kraja ovome. Monti Pajton bi se smorio u Srbiji, jer siroma nije mogao ni da zamisli, a ni da napiše, idiotarije koje su nama svakodnevica.

    1. Cime se bavi dekadentna Srbija, to je strasno. Juce je Vucicev sako bio tema, prekjuce kako drzi vinsku casu, a danas ova torta.
      Smesni ste!

  3. Nalog se zove „buducnostsrbijeav“. On je nazalost sadasnjost, ali buducnost sigurno nece biti, uprkos njegovim trampovskim zeljama. Gledajuci taj nalog i zamisljajuci tu „buducnost“, mnoge podilaze zmarci. Ova torta je samo mali detalj u tom nizu kadrova iz horor filma.
    U buducnosti on ce biti samo bolest koju smo prelezali kao drustvo, bas kao i korona.

  4. Izacicemo i iz ove borbe kao pobednici. Prosli smo i gore stvari. Ovo je simbolican poklon u skladu sa vremenom u kom se nalazimo. Godina obelezena zdravstvenim sistemom.

    1. Zar već nismo pobedili koronu to bi bar ti trebalo sa znaš i da obeležiće zdravstveni sistem ovu godinu ali urušen, da li si razmišljala koliko je ljudi umrlo zbog neadekvatne nege izazvane nesposobnoscu odgovornih (neodgovornih) da na pandemiju odgovore na pravi način

  5. Zaista predivan poklon, i naravno jos divnije je sto i bolnica u realnosti postoji,sto je jako znacajno za nase gradjane.

    1. Ma da predivan poklon ! Verovatno izdvojio novac iz svog dzepa za izgradnju pa treba da ga castimo…

    2. Ko će da radi u toj bolnici kad je politika tvog šefa oterala stručne ljude trbuhom za kruhom, da neće možda Darija i Loncar da leče pacijente?

  6. Torta kao torta. Viđao sam ih u obliku lopte, zabe, kosilice, lap topa, Barbike itd..nije mi jasno cemu ova fama oko ove torte.

  7. Kakva princeza treba i haljina da mu se posalje balska sa sns aplikacijama .
    A da mu se napravi torta i u obliku svih afera jovanjica svamala par ubistava …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.