Vučić: Doći će ljotićevci da se bore protiv fašizma

Ostavite komentar


  1. Pa ti si osvedoceni ljoticevac i fasista lazovcino i prevarantu.
    Bio si Seseljev potrcko
    barabo, a sad glumis mirotvorca, ti koji si
    bio ratni promoter
    Radikalne stranke i
    propagirao
    “100 Muslima za jednog
    Srbina“.
    Ti koji si uknjizio nekretninu od 100 kvadrata u ratno vreme dok su ljudi
    ginuli zahvaljujuci Milosevicu, Seselju i tebi.
    Ti koji branis Kosovo i Srbe na Kosovu a tamo
    je Srba sve manje.
    Platices za sva nedela
    koja si naneo Srbiji i
    njenom gradjanima!

    1. Baš čudno da se komentari u kojima se preti predsedniku objavljuju, ali to je DANAS

      1. Pretnje? Pa ovo su dečje pesmice za onio što vučić svakodnevno izgovara, za sve one pretnje i uvrede koje upuućuje svima nama. Neka moli Boga da ne bude doživotna kazna zatvora jer će je prvi probati. To što je on uradio Srbiji i srpskom narodu, od devedesetih do danas, kao šešeljev i miloševićev sluga i sada samostalno, je ratni i mirnodopski zločin!

    2. Fašizam je državno uređenje radikalnog autoritativnog nacionalizma koje karakteriše moć diktatora, nasilna kontrola opozicije i kontrola sredstava proizvodnje, razmene i distribucije. Fašizam je državno uređenje koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka. Fašizam se protivi konzervativizmu, demokratiji, individualizmu, liberalizmu, materijalizmu, pacifizmu i političkom pluralizmu. Fašistički režimi i pokreti se razlikovali od zemlje do zemlje, ali im je zajedničkastavljanje pojedinca iznad države, politički sistem izgrađen oko jedne stranke i jednog vođe.
      Prava pojedinca u fašizmu su skroz ukinuta, a nasilje je institucionalizirano kao oruđe unutrašnje, pa i vanjske politike.Dozvoljena samo jedna stranka, a sloboda štampe i izražavanja nisu postojale.

    3. Ratko Aleksic:Šta li ti Ratko imaš u svojoj glavi kada pišeš ovakve gluposti.Te bi je lažovčina onaj koji je Srbiju ponovo podigao na zdrave noge i doveo je da ostvaruje suficit, a nisuu ti lažovčine iz bivše vlasti koju su državu doveli do bankrota a građane da žive kao poslednji bednici.

  2. Ovog lazova i naprdnog predvodnika – „firera“ Adolfa A.V.-A.V.-a treba podhitno utamniciti a kljuc baciti u Savu. Ovo i ovakvo zlo Srbiju nije moglo do sada da snadje a protiv takvog zla moracemo da se suprotstavimo svim sredstvima jer ocigledno da nece mirno da ode. Prema tome narode Srbije sretan ti danasnji dan 09. mart iz 1991. godine, kada smo propustili poslednju sansu da se prikljucimo normalnim zemljama u kakvim ovakvo zlo koje je personifikovano u liku Aleksandra A.V.-A.V. Vucica ne bi bilo moguce da se „ispili“ i zasedne u uzurpirani tron. Istorija se mora na zalost po ko zna koji put ponoviti i da nam se po poslednji put suprostavimo fasizmu ma koliko zrtava bilo, ovog puta se mora ici do kraja ili nas nece vise biti u Srbiji.

  3. Kada pogledate ukupno zaduženje Srbije pre napredne vlasti i sada, kad se osvrnete na čistoću ulica sada i pre napredne vlasti, i kada uporedite broj mladih i stručnih koji su otišli iz zemlje pre napredne vlasti i sada, biće vam jasno ko je i šta je smeće za ovu vlast i od koga oni to zapravo “čiste ‘ Srbiju.

    1. Lala:Ako želiš da nešto komentarišeš onda moraš i da razumeš te stvari. Onda sigurno ne bi pisao gluposti.

  4. Od ovih koji protestuju niko nije tokom ratova u bivšoj SFRJ obilazio ratišta, niko nije držao huškačke govore, niko nije pucao po Sarajevu.
    Ni u jednoj opozicionoj stranci nema osuđenih ratnih zločinaca, niti im stranačke tribine drže osuđeni zločinci.
    Vučić kada padne u zanos zaboravi šta je govorio i gde je bio, pa mu je i to malo, nego za sve što je sam činio optužuje druge.

  5. isam znala da sam ljotićevac. Znači protestanti, sada da znate, najbolji student prava je utvrdio da smo svi ljotićevci.Krao mi 4 godine moje stečeno pravo i gle, ja postadoh ljotićevac. Brinem za budućnost svojih potomaka i gle postadoh ljotićevac. Tražim pravdu za Mariju, Milana, Stanku i postadoh ljotićevac. Hoću slobodu, hoću da institucije rade po zakonu, a ne po volji AV, hoću otvoreno medijsko nebo, hoću fer i poštene izbore, neću advokate sa fiktivnom adresom, koji pljačkaju za Infostan, neću bahate izvršitelje nad starim i nemoćnim, neću bahate botove u uniformama komunalne milicije, neću da porodilje primaju 280 dinara…..Hoću moje pokradene novce. Smetaju mu nalepnice, ili sadržaj nalepnica, gde su sve njegove laži. Koliko godina će trebati ovoj zemlji, da očiste sve djubre, koje su ovi preobučeni radikali, ratni huškači, ratni profiteri , koje će ostati iza njih. Već se oseća trulež. Što pre krenemo u čišćenje, manje će da smrdi.

  6. Neće niko zgradu da ruši. Jasno je to predsedniku SNS. Kao i obično pokušava da manipuliše , a i provocira. Čemu ekskurzija u budućnost? Postalo mu tesno odelo. Ulični rečnik je adekvatan profilu njegovih slušalaca i gledalaca. Zna on da to ne prolazi kod mislećih ljudi i da što se više upinje da bude prost, sve je omraženiji kod istih. Ne pominje više izbore. Rekla mama Merkel, da je dosta Aleksandre. Da je on na potezu. Ono što je obećao, stiglo za ispunjenje.

    1. HA:A kakav je to rečnik Sergeja Trifunovića i Boška Obradovića.Tebi je ispravno što Sergej žene naziva fuksama i ustaškim kurvama.

  7. Dan pobede nad fašizmom, praznik je svih građana Srbije i ne znam zašto Siniša misli da su oni ti koji to treba da naglase i obeleže na njihov način. Možda bi mu bilo bolje, kao bivšem Titovom pioniru da dođe 25 maja, da se seti svoje prošlosti.

  8. Mi ‘ljotićevci’ – ti fašista. Mi ‘neradnici’ – ti lopina. Mi ‘ološ’ – ti lažov. Mi ‘nasilnici’- ti zaštitnik jutki. Mi ‘strani plaćenici’- ti domaći izdajnik. Mi na ulicu – ti pod krevet. Strah te od nalepnica. Još bi da čistiš. I treba. Dvorište apsane, na doživotnoj. Aj’ ćao.

  9. Mnogo truda je Vučiću trebalo da digne Srbiju iz blata. Da vrati dugove, da steknu okolne zemlje i njihovi predstavnici poverenje u Srbiju. Ovi lopovi što hoće da se dokopaju vlasti nemaju konkretan cilj, samo da dođu i da ponovo napune svoje džepove, a isprazne državnu kasu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.