Vučić uneo badnjak u zgradu Predsedništva, Vučević u prostorije SNS-a

Ostavite komentar


  1. Oduvek je Bozic u srpskom narodu bio veliki praznik koji se proslavljao u krugu porodice. Cak i u vreme socijalizma vernici su s radoscu slavili Bozic. Padom socijalizma svi oni koji su bili protivnici obelezavanja verskih praznika pohrlili su u crkve,za vernike je maltene bilo tesko uci u crkvu a kao tekovinu svog dotadasnjeg delovanja doneli su :proslavu slava u kafanama,okupljamje gostiju na ice,pice i veselje,ko ce imati vis gostiju tzv prijatelja,paljenje badnjaka poput logorskih vatri iz partizanskog vremena,unosenje badnjaka i tamo gde mu mesto nije. Nazalost nasa crkva sve to gleda i podrzava jer je izdala narod a prodala se vlastima i umesto da ih vraca veri kakva je od davnina ona se prilagodjava njihovim „izumima“.Narod verujuci,veruje u Boga i svaki praznik je s radoscu docekan i otpostovan u njegovom srcu a to koji je najradosniji-svaki je radostan a ovi sto nam sole pamet Bozic je najradosnij pred Bozic,pred Uskrd najradosniji je Uskrs i tako po potrebi.

  2. By the way Vladika Nikolaj Velimirović je, po ličnom kazivanju, bio veliki Hitlerov obožavalac i pristalica fašizma.
    Predsedniku svih građana želim da za Kurban Bajram zakolje ovna u predsedništvu.

  3. Srbija je sekularna država, i ne mogu se u državnim institucijama slaviti verski praznici. O zloupotrebi dece, nemam reči. Ja sam vernik, slavim u svojoj kući, i da dodam – nije danas najradosniji hrišćanski praznik, nije ni sutra. Vaskrs je najradosniji hrišćanski praznik, jer „da Hristos ne vaskrsnu, džaba vam vera vaša!“ Osnovne stvari o hrišćanstvu se moraju znati, ako ste iskreni vernik. Čestitam praznik svima onima koji znaju šta slave, srećno vam Badnje veče!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.