Vučić prihvatio Dodikov predlog: Pomeren Sabor srpskog naroda

Ostavite komentar


  1. A kako stoji situacija sa vasom katastrofalnom spoljnom politikom , koja je dovela do ove situacije ? Kako tom mislite sa tim vasarom koga ste naumili da pruzite „snazan otpor“ medjunarodnim faktorima, koji vas vuku za usi ?

  2. Dodik kao predlozio a Vucic kao prihvatio da panadjur odloze do usvajanja Rezolucije o genocidu, na koga zajednicki vec racunaju. Pitam se samo, sa koje strane tog predloga oni stoje ?

  3. Mediokriteti, polupismene iskompleksirane i narcisoidni palikuće sa Firer-sindromom, koje ne mogu ni na šta drugo da se pozovu sem na tzv. nacionalnu pripadnost, to im je najveće, što su postigli u životu…. Da su bar poluobrazovani, mogli bi znati da nacija nije biološki pojam…

  4. Ha,ha,ha, ha, ha, ha… kakva dva foliranta koji ce da uniste i Srbiju i Republiku Srpsku. Zivi bili pa doziveli. A ko ce od njih dvojice gde da bega, to ce takodje biti vidjeno. Ko prezivi.

  5. Baš velika stvar. Šta znači kad imaš ovako umne glave. Bravo ti ga nama.

  6. Bolje odlozite zauvek, samo ce da kosta a korist nikakva, cak moze lose i da odjekne.
    RS ce svakako dobiti obecane pare. Citam da je RS u ozbiljnim fin. problemima.

  7. Hahahahahaaaa….dva“ velikana“ odlučuju o srpskom narodu….niko nije optužio srpski narod već one koji su počinili taj zločin! Dokle više zamlaćivanja?

  8. Kuku nama,opet u krug…nadam se da neće biti i bombardovanja…Srpski narode ,verovatno si proklet kad ovakve držiš na vlasti,užas!!!

  9. Vaskrs. Pomerili slavlje. A presvetlo svestenstvo Porfirija nisu pitali. Mozda su zaboravili. Puno posla imaju.

  10. Može Porfirije, ako se dogovore, i Uskrs da pomeri za neki dan. Kada se hoće sve se može!

  11. Niko ne optuzuje srpski narod,dosta vise zamajavanja! Za taj zlocin tj.genocid osudjeni su pojedinci sa imenom i prezimenom!! Hag je cak u presudama tim kukavicama jasno rekao da ne postoji kolektivna odgovornost ni odgovornost bilo koje drzave za pocinjeni genocid!!!
    Imamo dve jako ruzne stvari u nasoj istoriji….Prvog teroristu na svetu tj.Gavrila Principa zbog koga je poginula 1/3 muskog srpskog sveta u Velikom ratu i komunisticke vodje devedesetih naprsno ogrnute u nacionalizam!!!! Ako su Nemci uspeli da se distanciraju od nacizma i mi bismo trebali od ovih jadnika!! Ali ko nas vodi mi cemo ih proglasiti za heroje…nazalost!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.