Vučić: Dokazi na tacni, Voker velikoalbanski lobista

Ostavite komentar


  1. Krajnje je vreme da po pitanju projekta Velika Albanija" reaguju i Evropa i svet.Dok ne bude kasno.

  2. Ovaj bot koji se kod vas naselio dokopao se negde knjige "mudre izreke", pa nas zasipa besmislenim komentarima. Mozda bi citaocima Danasa godilo da ponekada NE PRENESETE potpuno izlisne, da ne kazem kakve jos, opaske AV koje sluze iskljucivo za zaglupljivanje svetine. I vredjaju ne samo pojedine ljude vec i nas koji smo jos uvek pri pameti.

  3. Vucic govori o moralu? On govori o nevonosti XSrbije i Milosevica? Naravno, posto on je bio jedan od milosevicevih ljudi? Walker je vidoop sto ste vi radili na Kosovu. On je bio svjedok vasih zvjerstava nad albanskim stanovnistvom, starim, zenama, djeci. Zar si zaboravio da si ti, sa Nikiolicem i Milosevicem, protjerao 800 hiljada albanaca sa Kosova. Te slike smo svi videjeli. Samo podji na Youtube pa ces osvjeziti svoju memoriju. Ti si jedan od onih koji su trazili da svi srbi zive u jednoj zajednickoj drzavi. To nastojis i danas, time sto naredhiujes Dodiku i srbima na Kosovu kako da se ponasaju. I na kraju, zapamti da si premali da prijetis susjedima i svijetu, i ako mislis da ce ti pomoci Stalinov naslednik V. Putin.

  4. Dokazi?
    Pa i vi ste bili za "Karlobag, Ogulin, Viroviticu" a šta to "dokazuje" na "tacni"?

  5. Nazalost Evropi nisu dovoljni nikakvi dokazi da promene misljenje i stanu na nasu stranu.

  6. Izveštaj Vilijema Vokera, o "slučaju Račak" za mene je bio na nivou onog jednonacionalnog trovanja, ako se neko toga još seća, koji se dešavao na Kosovu i Metohiji negde 1989 godine, kada su srpske snage bezbednosti bacale otrov na okupljene demonstrante, koji je, verovali ili ne, trovao samo Albance dok su Srbi bili imuni na taj gas?! I Vokerov izveštaj, kao i ovo "trovanje" prihvaćeni su na zapadu kao neosporene činjenice?! Oni koji su hteli da vide, znali su da je scenario već napisan a Voker i slični belosvetski hohštapleri su samo trebali da odigraju svoju "dirty role", za veliki novac. Mi smo bili svezana žrtva, bačena na sto za seciranje i prepuštena na milost i nemilost svetskim razbojnicima. Strašno je što i posle toliko vremena u Srbiji postoje ljudi, koji smatraju da je Srbija kriva što je bombardovana, a da su nas ti zapadni "prijatelji" bombardovali "za naše dobro". Vilijem Voker, se vratio jer smatra da glupost nije nestala sa ovih prostora odnosno, da je ona duboko ukorenjena u ovaj narod.

  7. Zna se odakle vetar duva. Problem je samo što se stvari ponovo dešavaju pred nosom Evrope, a mislim da nisu svesni ozbiljnosti

  8. Voker na strani Albanaca, koliko god se trudio to ne može sakriti. Vučić je u pravu, istina uvek izadje na videlo.

  9. To se znalo da albanci imaju veliku podršku u svetu i među stranim zvaničnicima da unište Srbiju. To je jasno kao dan.

  10. Свет нема друга посла. Главни им је задатак и посао да на силу,газећи све око себе,направе државу у којој ће живети сви Албанци? Какав идиотизам,какав дебилизам тих великих политичара! Тешко овој планети кад се изродило толико зла на њој!

  11. Voker je fabrikovao zlocin u Racku,lagao,cutao o ubijanju nevinih civila od siptarske ruke,nije vise Srbija nemocna Slobodno navali sa svojim sticenicima Srbija ce znati kako da odgovori.

  12. Voker je sve buduce sukobe isprovocirao svojim lazima o navodnim masakrima.

  13. Koje su zasluge ovog u najmanju ruku receno necoveka da ga Evropa i dalje stiti?

  14. Vučić: Dokazi na tacni, Voker albanski lobista! Naravno da je lobista, i za za tvoje vreme kada si bio ministar za informacije za Kosovo (medijski rat). Kako to da si ti prepametan tek sad ukapirao kada si sa Dačićem predao celo Kosovo albaancima Briselskim sporazumom, i otvorio širom vrata za Veliku Albaaniju. Makedonski scenario je refleksija Briselskog sporazuma i predaje-otimanja teritorije Kosova zahvaljujući izdajničkoj politici!!!

  15. Voker je fabrikovao zlocin u Racku,lagao,cutao o ubijanju nevinih civila od siptarske ruke,nije vise Srbija nemocna Slobodno navali sa svojim sticenicima Srbija ce znati kako da odgovori.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.