Vučić dominira na Instagramu, Đilas i Jeremić sve aktivniji

Političari društvene mreže koriste za kampanju, najviše predsednik Srbije

Ostavite komentar


  1. Jedan od bezveznijih tekstova koji sam pricitao ovde. Instagram koriste starlete, tviter politicari.

    1. Kad se setim ko je sve kod nas političar, Obradović, Radulović, Djilas, instagram mu dodje kao osveženje.

    2. Ne vidim da je opozicionim političarima tviter išta pomogao, uostalom, glavne društvene mreže kod nas su fejsbuk, i to ubedljivo, i kod mladjih instagram, dok tviter koristi maksimalno 200 000 naših gradjana.

  2. Osnovni problem bojkot oppzicije je da bukvalno zive svet twitera i po komentarima na njemu pretpostavljaju svoju popularnost. To je ogromna greska!!

      1. Ne da se pročitaju, već da se čuju i vide, N1 i Nova S, su dostupni milionima gledalaca preko SBB-a koji je najveći kablovski i internet provajder u zemlji.Sa druge strane procene za tviter govore da ga koristi izmedju 50 000 – 200 000 korisnika u Srbiji.

  3. Dok čitamo ovaj tekst, mislim da je Draško Stanivuković već postao najpopularniji srpski političar, jer ima 121 000 pratilaca na Insagramu i sedmični rast od 1000-2000.

  4. Zbog korone smo svi skeptični da se približimo nekome a ovi nalozi i društvene mreže su prave za nas.Svi su upućeni u ono što treba da znaju i to se maksimalno koristi, a pogotovu političari da bi sebe istakli u najboljem svetlu.

  5. Nije problem da se dominator izdominira na Instagramu, Tviteru i njegovom licnom Fejsbuku. Problem (golemi) nastaje sto sve te bljuvotine prenose svi mediji i tzv mediji u Srbiji ! I sto se sve to nadodaje na njegovu potrebu da SVAKOGA DANA odrzava nikad prekinutu konferenciju za stampu i obracanja naciji !

  6. Predsednik dominira u svim oblastima, Đilas i Jeremic dzabe se modernizuju!!! Kasno je sad!!! 12 godina nisu uradili nista!!! Potrosili su sve adute tako da je kasno za drustvene mreze!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.