Vučić za donošenje izmena Zakona o eksproprijaciji (VIDEO)

Predsednik Srbije u Gornjim Nedeljicama

Ostavite komentar


  1. Kad je dosao on rece da ima sve vreme ovog sveta da ih saslusa i cuje njihove probleme i strahove a onda na kraju ispade samo pola sata. Nije on dosao tamo zbog njihovih problema vec zloupotrebljava svoju poziciju za predizbornu kampanju sto i inace svakodnevno radi. Treba ovaj narod jahati i naredne cetiri godine.

  2. On došaao da ih na svoj patetični način šarmira, a oni, što skromnoumni što p…e, uz obaveznu napomenu da su glasali za njega, da se skromno požale.Grozno je izgledalo, cela Srbija se digla,a meštani samo što mu se nisu izvinjavali što se bune.Čudan je naš narod, ne ceni onog ko se bori za njega, nego onog ko ga slatko maže i laže.Nesrećna je ova zemlja.

  3. Cinjenica da ovi nesrecnici mole ovog despota za zaposlenje kceri, za kilometar puta, za bilo kakvu zastitu, govori sama za sebe. I naravno svi su glasali za njega. Hrabra Srbija, malo sutra. Hrabri izgibose i odose, a ovi sto preostase sami protiv sebe glasaju. I plase svoje senke.

  4. Vec vidjeno u Raski sa Srbima sa Kosova.I tada je bilo sve ce biti kako kazete i NISTA od toga.Nemaju ,,zgubidani,, vise vremena za manipulacije javnim mnjenjem.Dosta nam je ,,nakintiranih radisa,,.

  5. Do danas je Predsednik više puta tvrdio, da zakon o eksproprijaciji nema nikakve veze sa Rio Tintom. Kada je govorio istinu, do danas ili danas na brifingu sa svojim simpatizerima iz ugroženog područja, kada im obećava izmene, zbog kojih neće biti baš totalno nezadovoljni?!

  6. Može da priča šta hoće, ovih dana smo svedoci „odlazeće vlasti“-narod u celoj Srbiji protestuje, priče i obećanja ne pomažu. Dosta je i bilo!

  7. Dzaba mu sve. Ovaj put je zakasnio. Odlazi u proslost. Gotovo je. Narod se konacno probudio. Dogorelo do nokata.Samo hrabro i napred.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.