Vučić doveo u vezu odbijanje Slovenije da Đorđević bude ambasador i uticaj vlasnika Junajted medije

Ostavite komentar


  1. Nebojša
    23. novembra 2023. u 17.33
    Delo je slovenska reč, a rad je srpska, koju nerado koriste!:)

  2. Potez Slovenije bi se mogao razmatrati iz više aspekata. No, očigledno je da pojedinim zapadnim zemljama ne odgovara zvanična politika Srbije. Poučeni iskustvom, to samo implicira da je Vučić čovek koji zastupa interese ove države.

  3. Vučić je preneo ono što su njemu dostavili oz bezbednosnih službi. Nije on tvrdio, već je bio odgovoran i rekao da ne veruje, a da će svakako razloge odbijanja pročitati kada mu se budu dostavili!

  4. Jelena, to pre svega implicira da Slovenija smatra da je uvredljivo za nju da joj kao ambasadora šalju VKV šofera, propalog direktora Pošta Srbije. To što Vučić to ne smatra lošim potezom govori mnogo o njemu i njegovom vođenju politike.

  5. Opsednut Solakom da zabrinjava pa je hriscanski preporuciti mu psihijatra da mu objasni da navedeni nije nikakav neprijatelj drzavi Srbiji nego pravi prijatelj koji sve sto radi ,radi u njenu korist.

  6. U javnom prenosu Šolaka je nazvao kriminalcem, koga neće prijaviti nadležnima za kriminalce, a čoveka koji je platio logo pošte 1,5 MILIONA EVRA i kome radnici jedva preživljavaju, koji je VKV vozač, i takozvani finansista, više puta ministar, preporučuje za ambasadora u jednu ozbiljnu zemlju kakava je Slovenija. Uvredio je Sloveniju ako bi trebalo da zaključimo da je bilo ko mogao uticati na njeno odbijanje agremana dotičnoj personi.
    Da li je Šolak naredio da se protera ambasador u Crnoj Gori?
    Da li je Šolak poslao tompuse i fotografisao bizarno društvo sa ambasadorkom u Hrvatskoj u danu sećanja na jasenovačke žrtve ne bi li je neopravdano izložio sramoti? Naravno, Hrvatskoj odgovara takav odnos prema žrtvama te će takvu ambasadorku zadržati. Zadovoljni i mi i oni, zar ne.
    Ako je sve ovo normalno, mi smo ludi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.