Vučić komentarisao govor Dušice Sremčević na protestu „Srbija protiv nasilja“

Ostavite komentar


  1. On postavlja i pitanja i odgovara na njih. Mnogi zaključe, pa vidi, stvarno, sve kako govori tako je.
    On koristi trik koji uvijek i upali.

  2. Ako mu i nadalje budu prolazili ovakvi plitkoumni – da ne kažem maloumni – kvazimesijanski narativi, onda stvarno nije do njega, nego do nas, naroda.

    Jesen – ulica do daljeg, ispunjenje zahteva protesta, a potom beogradski izbori. Kakva god bila opozicija, ovo je sad kao uoči 5. oktobra „samo da se smeni Milošević“ (umesto Miloševića). Mislim, dok nas još uopšte i ima.

  3. Replika na njegovo jadanje je jako jednostavna. Ko ti je kriv kada se nenormalno mnogo eksponiraš i prisvajaš sve što neko uradi, otud i kao bumerang to da si kriv za sve.

  4. Da je slusao od pocetka ili fa su mu verodostojno preneli, znao bi o cemu je zena pricala. OvKo se opet poneo kao prava alapaca. I to mi je neki predsednik, samo osluskuje sta ko prica, a pola zemlje mu je puka sirotinja i pliva u fekslijama. To mi izgleda nije bitno.

  5. Siroti mali hrčak..
    Vadi se, ne bira sredstva, iz gliba u koji tone.. Dođe mi da zaplačem, i požalim ga.. Ali znam da je sve propaganda.

  6. Ovo beskonačno pojavljivanje u javnosti sa monolozima i obračunavanjeve sa nevidljivim sagovornicima je jednostavno verbalno nasilje i jednostavno rečeno bezobrazluk. Neka dobije i 99%glasova to ne menja ovu činjenicu.

  7. Kriv si što ne samo da institucionalno ništa ne činiš/pokreceš protiv ovog kancera nasilja (što ti je ustavna obaveza jao predsednik svih GRAĐANA), nego ga svim nastupima, teškom cenzurom i očigledno organizovanim kampanjama podmetanja (kleveta u javnosti) i udaranja pečata ljudima kao i fizičkim nasiljem (batinaši, bakljaši) podstičeš i time produbljuješ podele u društvu. Ti si duhovni palikuća i to isto radiš još od 1998, kada si potpaljivao i situaciju na Kosovu (!) kao novopečeni Ministar za dezinformacije dragog nam Фирeрa. A koliko te Ustav i istina interesuju, pokazao si i u Zvečanu i u Skupštini oko AO.

    Car je go.

  8. Просто ми жао човека, мученик за све га окривљују а он јадан не може ни да се брани од. тих напада. Дајте некако да помогнемо човеку да се не пати више.

  9. Gospodin koji hoce svu vlast i svu odgovornost i cija slika je i na klozetima u nekim selima je rekao sad “ Sta sam ja kriv? “ I nije ga sramota da to kaze .

  10. Opet brani nasilnika. Kaže da nije on kriv. Najveći nasilnik koga je Srbija imala je sam predsednik države.

  11. Tvoje postojanje i postojanje svih koje si okupio u svoj obor, to je uvreda za prirodu, civilizaciju i Boga .

  12. Bajatovic može po ceo dan da se šali dok ga narod plaća 20.000€ mesečno

  13. Predsednik se zali kalo nema vremena da spava jer je prezauzet obavezama,a ovamo malo-malo pa na nekim televizijama ima monolog o nebitnim stvarima po narod i drzavu. Ono sto je bitno to je zivot,baca ispod tepiha i za sve mu je kriv predhodni rezim, a okosnicu njegove vlade i stranke cine upravo ljudi tog rezima. Predesdnik bi trebao da se bavi onim sto mu Ustav propisuje a ne onim sto zeli,do juce je bio predsednik vladajuce stranke pa se maskirao time „treba da se pita predsednik vladajuce stranke za politiku koja se sprovodi“ ali sada kada vise nije predsednik stranke neznam koje je obrazlozenje za ono sto radi.Ili je ipak sve samo farsa?

  14. Ooo svemogući…….kriv si jer si uništio institucije,pa greške pljušte a oni ne mrdaju.
    Kriv si za silne afere,da ih ne nabrajam,takođe grdiš žute a skoro svi su u tvom jatu i sada su prljavo žuti…..
    Iskreno,od Turaka na ovamo gore bilo nije.Znaj da većina naroda čeka tvoje suđenje……to bi bila pravda.

  15. A ja mislio ubica iz Mladenovca isto imao neke prijave, ali izgleda nisu ni stigle do dosijea…

    Jesi, kriv si, ukrao si deci budućnost. Ti i tvoja bulumenta polupismenih nasilnika.

    Ubio si institucije, za sve se pitaš. Šta se onda iščuđuješ što si kriv?

  16. Ne može da postigne da pomogne. U toku je privatizacija Srbije i sve će biti njegovo i njegovih. To je bitnije. Mučno je slušati kako i šta priča.

  17. Precednika vratiti u 5. osnovne da nauči prvo da pročita tekst/sasluša šta neko priča i drugo nauči da razume pročitano/saslušano. Uzgred da ja njemu odvalim 3 zuba, izbubecam ga načisto, hoće li to biti pokušaj ubistva ili laka telesna? Ajde najbolji studentu, šta bi to bilo??

  18. Ma koga ti foliraš? Dosta sa tim glumatanjem i prevrtanjem očiju! Odlazi već…predosadan si i uništavaš Srbiju po nalogu idejnog vođe?

  19. Sta ti je to, Vucicu, Srbija ucinila da joj konstantno i bez prekida napadas zdrav razum? Budi siguran da ces to jednog dana morati reci i odgovarati za to. Zakon po kojem je i dozivotna robija moguca doneli ste vi koji ste zarobili Srbiju, ceka te i seiri. Pokusaj da shvatis, lakse ce tebi samom biti.

  20. Krajnje je vreme da Srbija progleda i da jednom za svagda ovaj ološ od režima otera.

  21. Tesko je shvatiti da je jedna zena, majka,dobila takve pretnje smrcu, a nas Predsednik na takav nacin govori, umesto da tuzilastvo i sudstvo na odgovoran i castan nacin obavlja svoj posao

  22. istina je ovo , istina, i jesi za sve kriv, jesi , zato što od tvoje pojave, a od klimavaca glavom u tvom okruženju koji to se nikada nisu suprotstavili u odnosu na tvoje ideje, predloge , zahteve, već su to svesno podržavali, a tebi davali dovoljno prostora da sve preuzmeš u ovoj zemlji ingerencije svih min. službi svega sve si to stavio pod tvoju komandu i to je to, to nigde nema u okruženju nigde , jel se svuda zna šta su funkcije pred.drzave .vlade, i ostalih sek.sudstva odbrane službi bez.i ostalo..stoga lepo je jel ti odobrava poskupljenje mleka cene goriva dužinu bolovanja i svega….poljoprivrednih proizvoda…

  23. Savetujem Predsednika Srbije ..da dovede Srbiju u red…a to znači da pra vni sistem države pro čne
    da funkcioniše!

  24. Objektivno…za sve si kriv. Jer o svemu odlučuješ i „u sve se meša“. Odspavaj malo, odmori. Biće svima bolje.

  25. Kao i svaki manipulator. Procitajte malo u psihologiji taj termin i biće Vam sve jasno.

  26. Hajde Vučiću,dojadio si i Bogu i narodu sa
    svojom demagogijom i lažima.
    Bajatović,mesečna primanha 32.000€ i bezobrazno każe,da,ja to zaradim.
    Ako dočekam vaš kraj(možda) obda ću da proslavljam 3 dana,a ako dočekam da idite iza rešetaka(teško),onda ću da dignem kredit i pozovem sve slobodoumne ljude da to proslavimo.

  27. Bože nas sačuvaj ovog čoveka . Napad je najbolja odbrana . Ali narod je kriv što ga je doveo na vlast , manjina je nemoćna nažalost. Kad njegovi sipatizeri shvate biće kasno .

  28. Covek je naivan i ne shvata sustinu.Rec je stvorenom ambijentu u RS.U ovoj zemlji uspesni su samo poslusni sa skromnim znanjem.

  29. Predlažem da na svim svojim televizija
    ma,počne od rano do
    kasno uveče drži na
    rodu poslušnom šta
    da rade i kako.Da kre
    ne sa uputstvima o
    pranju zuba,kupanju,
    šta i kako da radi sva
    ki pojedinac.On je do
    kaz da je,što reče Aj
    nštajn,glupost bezgr
    anična,kao i kosmos.

  30. Tomo Nikolić- grobar je bio gospodin čovek!!!!!!!Toliko o njemu i njegovom ljudskom nivou.

  31. A zasto mora Vucic sve da zna,ne mora sve da zna i nije normalno da sve zna.Sta je to Vucic lose pa reako za ovu sto je izasla i prozivala ga?Nista reako istinu,da je dozivela nasilje, da je muz uhapsen,izdrzao kaznu i sta je jos trebao da kaze?

  32. Naravno da je sasvim normalno da neko ko izdrzi bilo kakvu zatvorsku kaznu izadje na slobodu,sta tu nije jasnio?Zbog cega je Vucic kriv ako ponovo je napadne,pa ne moze dozivotno biti u zatvor jer za svao krivicni delo sleduje odredjena zatvorska kazna.

  33. Pa naravno da te narod krivi za mnoge stvari jer samostalno donossis odluke o svemu….ministar za sve i svasta.A ponasanja na tv kao da si u rijaliti programu

  34. I sad će vucicevi glasači da napadnu jadnu ženu ko da dovoljno nije istraumatizovana. Jesi kriv vučicu jer su tvoji zakoni ništa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.