Vučić: Erdogan dovodi u Srbiju 150 biznismena

Vučić iizjavio da Srbija očekuje da će druga linija „Turskog toka“ proći kroz Srbiju i Zapadni Balkan
Sastali se predsednici Srbije i Turske

Ostavite komentar


  1. Turska je ekonomski i politički snažna zemlja i partnerstvo sa njom je važno za nas.

  2. Ako jedan deo kraka gasovoda prodje kroz Srbiju onda ce on moci da ide sve do Italije … Godisnja taksa za placanje gasa u prolazu je velika …

  3. Vučić: "Erdogan dovodi u Srbiju 150 biznismena"
    TEŠKO RADNICIMA!!!
    Pozdrav iz Banata!

  4. Koliko li ce tek ta poseta da nas kosta… sta li je obecao da ih dovuce na bakljave i tuljumbe…

  5. Turci ce od vas da naprave drugu Albaniju = tursku sporednu avliju i da vam razvale naplatu PDVa kao i u Albaniji. Zasto? Pa zato sto je opste poznata cinjenica da ti turske firme na upit izdaju dvije fakture, jednu stvarnu koja ti kaze koliiko im dodjes a drugu fiktivnu umanjenu kako bi firma zemlje uvoznika istoj toj zemlji platila manji PDV. Razlika ide u kesu za Instabul a turska drzava to svjesno tolerise. I briga njih jeste li vi pravoslavci ili muslani jer bice te njihovo roblje. Ali Vucic je opsjednut Erdoganom koji je podijelio tursko drustvo na dva dijela. Njemu je uzor i Orban. Samo gledaj Vucko kako ce ti idol skoncati. Ja sam Bosanac i daleko im bila lijepa kuca od moje. Srecom tu je Tante Endzi i samo gledajte kada Nijemcima pukne film i prekinu tu tursku usranu igranku. Turci su slicni Jevrejima jer nisi Turcin ako te Turkinja nije rodila i njihove majke a ne ocevi ih uce da muz jedne Turkinje mora biti Turcin. E Srbi a Vama Bosanci nisu dobri. Od blata cete nas praviti.

  6. Jel““ to kod nas nema biznismena? Nema onih koji umeju da vode poslove, organizuju proizvodnju i prodaju, ali zato imamo na pretek onih koji „umeju“ da prave i vode državu. Jel““ može razmena? Oni nama 150 biznismena, mi njima 150 političara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.