Vučić Euleksu: „Lažovi jedni!“ – predsednik Srbije oštro kritikovao Zapad, KFOR, Italija i Mađarska prošli bolje

Ostavite komentar


  1. A sta je sa snimkom prebijanja novinara? Ovaj covek nas uvodi u rat. Zapad pod hitno mora da poveca NATO trupe na KiM i uvede preventivne ekonomske sankcije i vizni rezim.

  2. Euleks je formalno postavljen na Kosovu i Metohiji. Njih ne interesuje napaćeni narod na Kosovu i Metohiji već koliku platu će dobiti. Svi oni podržavaju Kurtija i njegov teror nad Srbima na Kosovu i Metohiji.

  3. Trla baba lan. Ako ne pustis policajce nagrabusio si ti. Sve radis samo da se skrene paznja sa protesta.Halo tebe Srbija nece ti si zvarsio karijeru.

  4. Ako je sve to tačno, što kaže, zašto onda drži zajedničku vežbu sa pola NATO pakta, a vlada je donela odluku o zamrzavanju vojnih vežbi sa bilo kim. Šarena laža za onaj jadni, bedni i izdani narod.

  5. Stidim se u ime ovog ljudskog bica.
    Izvinite dragi Slovenci i svi narodi koje ova sirovina , bez elementarnog kućnog vaspitanja vredja.
    Pomagali smo vam za vreme DRUGOG SV RATA , znate ko smo i šta smo.
    Nismo mi takvi , pomozite nam i apelujete na EU, SAD da ga smene onako kako su i postavili TROJKU iz 90- tih na vlast.

  6. E, Vucicu, nisi na stadionu.
    Da li postoji u Srbiji psihijatrijski nadzor za osobe opasne po okolinu( šest miliona ljudi)?

  7. Madjari su nam se pokazali kao pravi prijatelji posebno u I i II svetskom ratu.

  8. Još jedna priča za unutrašnju upotrebu i laganje naroda.
    Istom tom zapadu on šeni kao kučence na povodcu i naravno ispunjava njihove naloge. Aport AV! Dobra kuca!

  9. On kao pravnik morao bi da zna da poligraf u zapadnom svetu nije sigurno sredstvo za utvrdjivanje istine. Ali nije ni to na faksu naucio. Mora da je imao debele veze. Sa takvim zahtevima dokazuje kakva je neznalica, ist sramoti nas

  10. Beograd vodi hibridni rat protiv svih Srba uključujući i ove iz centralne srbije.

  11. Uvek kada zasere on krene u psovke i pobije kao i uvrede, to oni znaju da je to za domaću upotrebu da njegovi glupsoni kažu Ala im je rekao dok izdaje Srpske i Kosmetske interese .
    Glupsoni se primaju ko lud na brašno a naše Srbe tuku i premlaćuju , počeli su i decu da tuku a on bi nekog gađao hemijskom olovkom.
    Ponaša se kao ovi iz gej alijanse.

  12. Alo, predsedniče, ostavka! Vi zamajavate narod, sve što radite, radite zarad opstanka na vlasti! Srbija Vam je treća država koju ste rasturili! Idite negde, rešićemo sve bez Vas za godinu dana!!!

  13. Ključ rešenja kosovskog problema je tako prost: izvinuti se Albancima za stoletnu torturu. Naravno, mi smo žrtve, poklani, granatirani, ozračeni, ucenjeni, proganjani, jadni i sami protiv svih. Srećom, tu Šešeljijada sa šešeljoidima, koji nas ipak spasavaju od nestanka!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.