Vučić: Evo vam tajkuni, neka vam vode državu

Reakcija predsednika Srbije na presudu Miškovicu

Ostavite komentar


  1. Taman dignemo rejting u očima sveta i dogodi s enešto ovako,videćemo kako će proći za drugu optužbu.

  2. Najbolje je da oslobodite sve kriminalce i tajkune i tako pomognete drzavu jer cete joj skinuti sa vrata sve troskove koje ima prema zatvorima i zatvorenicima. SRAM VAS BILO!

  3. Kakva zmija, covece, kakav muljator, kakve neprestane zamene teza i kakva foliranja. To svet u novom milenijumu nije video. Ali kad udjete u njegov sistem, onda je sve predvidivo. On je ustvari uzasno predvidiv! Oni koji su ga izabrali da demolira Srbiju i svede Srbe na ispod sljive, napravili su sjajnu analizu njegove mentalne i karakterne strukture. Boljeg nisu mogli da pronadju. U radijaciji zla nema mu ravna Sto bi rekao nekada jedan pozorisni kriticar "Infantilni demon".

  4. A za rukovanje jedna pesma na muziku b. Đorđevica:
    Volom,volim,volim,volim Sebe,
    A za narod baš mi se j_be.
    Rukujem se pet, šest puta
    u roku od tri minuta,Volim volim volim sebe,
    Pametne,Mudre, al lomne u duhu,
    Zbog njih savijam u pesnicu ruku,
    Volim,volim, volim, volim sebe.
    Obzbeđenje, fantome i sve što tuku,
    Zbog njih u pozdrav dižem ruku.
    Radnike ,seljake što muče muku,
    Za njih u pesnicu stežem ruku
    REFREN,
    Kad na vidiku vidim firmu dobru,
    Odmah na njih šaljem Pobru,
    Kad upropastim Gošu i dovedem Tenis,
    ogu da me uhvate za .enis.
    Volim,volim volim sebe.
    Rukujem se 5-6 puta u roku od tri minuta,
    volim,volim,volim, volim………..

  5. Kome upucujes te reci, Vucicu? "Evo vam", kazes….Kome to, nama? Nama, narodu? Ili njima, sudijama…Kome, Vucicu, crni sine? Ove tvoje reci bi trebalo neki psiholog , a bogami i pripadnici drugih nekih naucnih disciplina, da dobro analiziraju. Da li ti to pokusavas da podlo insinuiras da si ti pozitivan lik koji je hteo Miskovica da osudi, a da smo svi mi, na celu sa Apelacionim sudom, negativci , koji zelimo da delujemo retrogradno? Prvo, ko si ti da bilo kome sudis? Kakav si pravnik, vidi se po tome sto si krsio presumpciju nevinosti bezbroj puta, svojim ogavnim izjavama, tipa: "sve ce se ynati kada neko od uhapsenih progovori…". Seti se samo slucaja okrivljenih kada je hapsen prevarant Bogicevic, kada ste udarili na jad i bedu samo da tog prevaranta strpate u zatvor, da bi jos gori od prevaranti njega mogli da krcme njegove fabrike. A ti poznajes sve njih. Rado bih svojim imenom potpisao ovaj tekst, ali , kao sto je rekla Olja Beckovic kad je ugasen utisak nedelje:" Svako normalan bi trebalo njega da se boji". Ja sam normalan. A ti imas veliku silu u rukama, oteo si je od nas, obicnih ljudi. Osvojio si policiju i tajnu policiju, vojne sluzbe bezbednosti, tuzilastvo, ponegde i sudstvo, ali ne svuda. Ova presuda hrabrih sudija Apelacionog suda to jasno pokazuje. Da je vise takvih u svim sferama zivota, nestao bi strah od tebe i tvojih zbira a vasa vlast bi se zavrsila za jedan dan.

  6. Sad sklanjate tu podvalu tiranina Vucica, komantare cenzurisete. Pa vi radite za Vuicica i bicete mu glavni pomocnik u medijskoj kampanji za Beogradske izbore. To se iz aviona vec vidi.

  7. To što je oslobođen je manje strašno od toga što nam po sudovima sede žute sudije, čitao sam presudu i u njoj se vidi mnogo pravničke nepismenosti i elementarnog poznavanja pravne materije. Žutih krtica ima svuda.

  8. citam komentare i ne verujem! i posle se prica da je u Srbiji medijski mrak i cenzura od strane vlasti!?

  9. Prilikom podnošenaj tužbe protiv najuticajnijeg i najbogatijeg srpskog tajkuna Miškovića tužbu su pravili ekonomsko-pravni eksperti i prikupili masu materijalnih dokaza da ne bi pala tužba, ceo državni vrh je govorio bolje je ne podnositi ako nema utemeljenje u pravu i dokazima, i sud presudi a onda korumpirani Spelacioni sud sve to odbaci kao nezavisno telo od države, skupštine, vlasti, naroda a zaštićeni nekim imunitetom.Očekujem da već narednih meseci neke sudije AS napuste funciju sa punim koferima korupcijskih novaca i izjavama da odlaze zbog pritisaka.

  10. Strahovito demagoska i ponizavajuce uvredljiva izjava, upucena gradjanima Srbije, koja po zna koji put govori najvise o njemu, kao osobi iznad svega i svakoga, prikazujuci se pritom kao nevini faktor, dok u stvari dokusurava ovo malo privrede sto je ostalo u zemlji Srbiji a o demokratiji da ne pricam.

    Postovanje Redakciji Danasa

  11. Izgleda da je A.Vučić postao NEOBAVEŠTEN (kao dr Koštunica), pa ne zna da se u poslednjih DVE godine stvorilo mnogo NOVIH tajkuna, koji učestvuju u podeli vlasti, pa su neki postali potpresednici Vlade Srbije, a neki postavili svoje pomoćnike ministra, državne sekretare,….!!

  12. AV je preterao. Vreme je da mu opozicija konacno pomrsi racune. On je gnjida neopisana. Koji ga to ljudi podrzavaju sem pedera, SNS politikanata i lazova? Ma sta mi rece… "Evo vam tajkuni, neka vam vode drzavu". Bitango, pa ti si taj tajkun i najveci lopov u Srbiji?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.