Vučić Fabriciju: Srbija je siguran partner

Ostavite komentar


  1. Srbija krupnim i sigurnim koracima ide ka EU. Zahvaljujući pouzdanoj i odlučnoj politici koju Srbija vodi, prepoznati smo od strane zemalja članica EU kao zemlja sa velikim potencijalima i mogućnostima da opravda svoje buduće članstvo u uniji.

    1. vesna:Znajući koliko nam je EU značajna tako se i ponašamo.Nama će jedino biti problem poglavlje koje tretira pitanje KiM.Međutim rešenje tog pitanja zavisi od međunarodne zajednice.

  2. Srbija,zahvaljujuci politici,koju Predsednik Aleksandar Vucic vodi,ide napred.Cilj cemo ostvariti,jer smo ulozili,mnogo rada i truda.Sigurnim koracima,idemo ka ostvarenju ,ovog prioritetnog cilja.

  3. Srbija je siguran partner zahvaljujući odlučnoj i pouzdanoj politici predsednika Vučića!

    1. Mile:Srbija sigurnim koracima korača ka evrointegracijama i verujem da ona biti prva od svih kandidata primljena u EU.

  4. Nasa zemlja je siguran partner. Investitori i partneri koji budu ulagali u nasu zemlju bice zadovoljni nasim ljudima jer smo mi veoma vredan narod. a mladi ljudi orni za rad.

  5. Srbija je za mir ,stabilnost i prosperitet,za dijalog i kompromis Pristina je samo za rat.

  6. Jasno je da Srbija krupnim koracima grabi ka EU. Toga su svi svesni, ali mislim da bi međunarodna zajednica mogla da ublaži uslove za prijem, umesto što ih stalno pooštrava i postavlja nove.

  7. Srbija je dala svoj maksimum po pitanju Kosova, bila je dobar sagovornik u svakom dijalogu sa Pristinom, ali sa druge strane nazalost imala je teskog neprijatelja koji se sluzio i koji se i dan danas sluzi da na sve moguce protivpravne i protivzakonite radnje Srbiji otme Kosovo i protera srbe sa njegove teritorije

  8. Nama je pridruzivanje EU krajnji i ostvarljiv cilj. Jako je bitno sto je Vucic pomenuo pregovore sa Pristinom, mi smo do sada vise puta pokazali da zelimo da vodimo dijalog mirom, pamecu, olovkama, a druga strana nije zainteresovana za takvu vrstu dijaloga

  9. Mi moramo da shvatimo da danas svetom vlada kapital, a ne moral i etika. Ono sto se otme silom silom mora da se i vrati.

  10. Kada zemlja nije „pouzdan partner“ svojim gradjanima, strani partneri ne sanjaju (kao Vesna, Monika, Danilo, Mile i ostali komentatori) vec znaju da bez podmicivanja nista uraditi nece.

  11. Kada su u pitanju poglavlja mi smo po tom pitanju dosta uradili. Naravno ima još dosta toga da se uradi ali verujem da ćemo to sve završiti na vreme.

  12. Mora se prepoznati nas napor i trud, kao i da budu vidljivi rezultati istog, da bi nama bilo bolje i da bi isli brze ka Evropi.

  13. Zemlje u reginou, ali i u Evropi su postale svestne toga da smo postali zenmlja koja ima stabilnu ekonomsku situaciju, a samim tim i politicku. Da smo zemlja u koju vredi ulagati i sa kojom se isplati saradjivati!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.