Vučić o poseti Ficu: „Idem po Viktora pa zajedno idemo u Bratislavu“

Ostavite komentar


  1. Идем ја по комшиницу Милку, па после идемо заједно код Даре на кафу. Али превоз до Даре плаћамо из свог буђелара.

  2. Bas nesto razmislja da plati. Neka plati preduzece. Kako ne rece da bi otisao sa Dodikom, nego sa Orbanom.

  3. Ni na jednog čoveka ne treba pucati a kamoli na jednog državnika.Kao građanin Srbije želim brz oporavak Slovačkom premijeru

  4. Kao što nam nije bolje od rata u Ukrajini, od rata u Gazi, tako nam neće biti bolje ni od pucanja na slovačkog premijera pa sve da nam se ne znam kako ne sviđa njegova politika. Pucnji na državnike nikad ne donose ništa dobro, pokazuju samo veliki stepen podela u društvu, veliku netrpeljivost na javnoj sceni i huškačku politiku. Umesto da se požar gasi, doliva se benzin. Nadam se da će Slovaci to da shvate bolje od nas. Nama nisu bili dovoljni ni Dada, ni Ćuruvija ni Đinđić ni Oliver ni Ribnikar ni Malo Orašje i Dubona. Nadam se da će se neke lampe upozorenja dodatno upaliti posle pucnja na premijera Slovačke i da će mirnodopske „struje“ pobediti.

  5. Čitam date komentare e svaka država da
    Poželi ovakve mozgove no srećom su mnogo malo u odnosu na sav pametan narod
    Živela Srbija i samo napred neokreći se sine
    živ bio

  6. Izjave ovog coveka su ne samo zalosne, vec i bolesne. Moze ON licno da voli koga god hoce, da bude „ortak“ (navijaci imaju ortake), sa kim god hoce, ali postoji nesto sto se zove ODGOVORNOST! On je predsednik ove drzave i ima obavezu da se tako i ponasa. Gradjane Srbije apsolutno ne interesuje ko su njegovi prijatelji. Zato, predsednice, ako idete u DIPLOMATSKU posetu koristite diplomatski recnik, a ako idete u privatnu posetu svom ORTAKU, onda to radite u tisini i o svom trosku.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.