Šta su Gardijan i FAZ odgovorili Vučiću na tvrdnje da vode kampanju protiv njega i Srbije?

Ostavite komentar


  1. Razumemo mi licemerje i uobrazenost Zapadnih medija a ako ce se ljutiti na ogledalo koje je pred njih stavio Vucic , mnogo nam je „zao“ …

  2. Zasto Zapadnim medijima poput Gardijana i FAZ-a ako postuju slobodu govora i slobodu na stav kao sto glume smeta sto je svoj izneo Vucic?Bice da je zato sto znaju da gradjani koji daju podrsku Vucicu ali i velik broj opozicionih glasaca i vecina apstinenata i pored ne slaganja sa Vucicem isto misli o njima , samo ce neko to priznati a neko precutati .

  3. Kako su ga samo zapadnjaci konacno prozreli i njegovu prljavu igru. Kao, pa mi smo za mir a iza leda kupuje oruzje u nameri da se sveti kad za to „dodje vreme“. Pa Srbiji danas niko ziv ne vjeruje sa ovakvom dvolicnom politikom. Mislim da ima ozbiljan problem vjerodostojnosti zato je i put u EU zaustavljen. Sasvim logicno i opravdano. Niko ne zeli ruskog „trojanskog konja“ u EU!

  4. Ne znam zašto nekome smeta ono što pišu strani listovi o Vučiću?! Vučić nije Srbija. Ti listovi kritički pišu i o svojim predstavnicima vlasti. To i jeste posao profesionalnih medija. Ono što su oni napisali misli i većina naših građana. Kada pojedinci hoće da podrže Vučićevu politiku zaboravljaju da za njega nije glasalo oko 30% izašlih na izbore ali ni onih 40% koji uopšte nisu glasali. A kada se uzme u obzir da u onih 46% koji su navodno glasali za Vučića i SNS ulaze i mrtvi upisani u biračke spiskove kao i građani koji se po 7 puta pojavljuju u biračkom spisku u raznim gradovima, onda se postavlja pitanje koliko stvarno u Srbiji podržavaju Vučića.

  5. „izjave predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je Gardijan „kriminalni list i dno“.“
    U psihijatriji se ovo zove projekcija.

Ostavite komentar


Politika

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju 8

Dr Dragan Milić odgovorio Vojislavu Šešelju: Ne, hvala, nismo na prodaju

“Ne hvala. Grupa građana “Dr Dragan Milić” nije na prodaju, a nije na prodaju ni grad Niš, ni volja građana Niša”, poručio je na mreži “Iks” predsednik ove GG Dragan Milić predsedniku SRS Vojislavu Šešelju, koji je apelovao na ljude sa Milićeve liste da se odlepe od njega i formiraju svoju opciju i da podrže vlast u ovom gradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.