Vučić u Ruskom domu: Suočavamo se sa novim pokušajima negiranja genocida nad Srbima

Ostavite komentar


  1. Vučić podilazi svima i svakome i sve mu je relativno, novi Einstein. Klanjao se kineskom Predsedniku, več sledeči dan slavio Borelja i njegovu EU i dan Evrope, zatim je bila na redu Zelenska a danas je na redu Harčenko. Sad je na redu američki san, bit če i Hill zadovoljan.

  2. Све то бесрамно рече лице, које је за скупштинском говорницом позивало на убијање 100 муслимана за једног Србина. Дакле, дотично лице је последња особа на свету која би смела да спомене сребреничке невине жртве варварског покоља, о коме су пресуду дале релевантне судске инстанце.

  3. Kakvo negiranje genocida nad Srbima kad u Jasenovcu ima betonski spomenik od 20 metara.

  4. Da je Vučić iskren otišao bi u Slovačku i tamo bi se na licu mesta „molio“ za svog brata po ubeđenju i političkom gazdi.

  5. Da razjasnimo najviši ikada, šta je tema bre: genocid u srebrenici koji nije nego je ratni zločin i tu se slažemo, ili genocid nad srbima kao nova tema za beskrajnu diskusiju koja će tebe držati na vlasti do 135. rođendana ili šta …

  6. Лепо је што ће се председник у будућности обраћати сваке недеље на другом језику!
    Руски, италијански, есперанто, мандарински….итд …

  7. Srpskom narodu se uvek smrkne kada politicari koriste izraze „slobodarski narod“. Opet se često pominju te reči.

  8. Vucic obozava sve domove osim vlastitog. Ide li taj covek ikad kuci?

  9. Rezolucija nije ni protiv Srbije ni protiv Srba,već protiv inspiratora,podstrekača,realizatora, ….jednog suludog projekta suprotnog svim istorijskim činjenicama.Taj projekat i danas živi,samo mu menjaju ime jer isti ljudi su i danas na vlasti komuflirani u Evlopljane,demokrate,…

  10. Vučiću, niko ne negira holokaust ni Jasenovac, niti bi to iko ponovio, niti se veličaju počinioci tih zločina u Evropi, izuzev par žalosnih slučajeva u Hrvatskoj. Ali, boli i užasava vaše kalkulisanje Jasenovca za Srebrenicu. Zločinima se ne kalkuliše, oni se svi osuđuju bez razlike i bitno je raditi sve da se ne ponove. A slaviti jednog Mladića koji trune u zatvoru zbog genocida nije ni srpski ni ljudski.

  11. Mozemo da ga volimo ili ne volimo( ja licno ne),ali sve sto je rekao je istina…

  12. Da je bio „genocid“ kako kazu onda bi murali ratnog zlocinca bili u koloru a ne crno bijeli (posto je bio samo strasan zlocin)

  13. MANIPULATOR !

    Vučić u Ruskom domu: Suočavamo se sa novim pokušajima negiranja genocida nad Srbima

    Da bi neko negirao genocid nad Srbima prvo bi morala da postoji nekakva zvanicna presuda medjunarodnog suda kao u slucaju GENOCIDA u Srebrenici a svi znamo da takva presuda (jos ne postoji) iako NIKO niti porice zlocine niti se „ponosi onima koji su te zlocine pocinili“ i to je RAZLIKA u ponasanju drugih i ponasanju Srba koji ne samo da negiraju presude medjunarodnih sudova nego jos i „oslikavaju murale“ onima koji su osudjeni za GENOCID !

  14. Koliko aviona i tankova dali amerikanci rusima u drugom sveckom ratu .Samo aviona više od 20 000 .tako pišu knjige .

  15. Raspisi referendum
    1. Proglasiti okupaciju KiM Da Ne
    2.Eu Da Ne
    3.Briks Da Ne
    I shodno vecini glasova radi ili u skupstini rasprava o tim pitanju …a ne tamo nesto dogovaras sto niko od gradjana ne zna i ocekijes da misle da radis za dobrobit srpskog naroda …ne naprotiv cim se radi tajno to se radi orotiv sepskog interesa i kuje uzdaja sa neprijateljima i onima koji nas vekovima ubijaju na nasoj teritiriji!
    Ne mi njih na njihovoj niti im ubijamo decu bombama !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.