Goran Ješić: Očigledna je Vučićeva želja da predstavi ceo srpski narod kao odgovoran za genocid

Ostavite komentar


  1. Pa Nemci i dan danas sluze Izraelu iako su samo pojedinci osudjeni za genocid u Drugom Svetskom ratu. Pa sad naka svako izvodi zakljucke o posledicama rezolucije.

  2. Neće biti da je tako kao što Ješić objašnjava, uzimajući u obzir ranija iskustva sa zapadnom. A koji su to ratni zločinci, ko ih je osudio i na osnovu kojih dokaza. Razmislite malo. Nisu pare najbitnije.

  3. Poenta je unitarna Bih. Zapad nezeli da ima čisto musližansku drzavu na svojim granicama i zato RS nesme da se odvaja.

  4. @milovan
    Ma biće da je tako milovane. Šta ja imam sa tim koji sam celu mladost protraćio protestvujući se protiv Miloševića i njegove klike koji su doveli do ovog. E,sad ako si ti i tebi slični zagovsrali tu politiku, normalno je da se prepoznajete u rezoluciji, ali to vama na čast.

  5. @milovan
    Ma biće da je tako milovane. Šta ja imam sa tim koji sam celu mladost protraćio protestvujući protiv Miloševića i njegove klike koji su doveli do ovog. E,sad ako si ti i tebi slični zagovarali tu politiku, normalno je da se prepoznajete u rezoluciji, ali to vama na čast.

  6. Tako je.Uvođenje celog naroda kao odgovornog,skidaš odgovornost sa sebe.Nekada u Titino vreme,kojeg dobro pamtim,bio je pojam kolektivne odgovornosti.Tako da niko na kraju ne odgovara.Ove se međutim tačno zna ko je odgovoran.Nije srpski naron,to je jedino TAČNO!

  7. Ovoliko „zabrinutih“ je samo dokaz da se teba jos jace suprotstavljati rezoluciji! Filip David kaze da je treba podrzati, iako je to osuda i drzave, Berlin provlaci kako ce uhapsiti Dodika, sarajevski politicari najavljuju proces za ukidanje RS…, a ovaj genije glumi hipika!

  8. A sta bi sa Jovanjicm i Radoicicem?!Ovo je vesto spinovanje Vucica o rezoluciji,da srpska javnost ne bi bila upoznata sa malverzacijama sns sekte!!!Dosta je bilo,odgovaracete za sve posle 2 juna!!!

  9. Čemu rezolucija,zar nije dovoljno 50 odgovornih je već osuđeno zbog toga! Dali vi slušate izjave na TV-u iz Sarajeva od njihovih predstavnika…da je rezolucija prvi korak…drugi,da će tražiti ratnu odštetu(još sa kamatama…za sve ove godine),treći,da će ići na to da se ukine Republika Srpska kao genocidna tvorevina! Ja u njihove izjave verujem…ako vi ne verujete…onda vi ne poznajete mentalitet tog naroda!

  10. Овај лик или је необавештен или аутошовиниста па му је свеједно шта ће Бошњаци тражити после резолуције.

  11. Mene zanima mišljenje Gorana Ješića…šta on kaže o oslobađajućoj presudi Nasera Orića i o svim Srpskim žrtvama!

  12. Šta bivši predsednik opštine i bivši funkcioner bivšeg DS-a ima da kritikuje? Bivši nije ništa razumeo, Da je išta razumeo on i njegovi ne bi svi odreda bili bivši više od decenije.
    Zar Danas nema bolje sagovornike od bivših, bivših?

  13. Jesicu, pogledaj izjave Konakovica zasta im je potrebna rezolucija.
    Ako si sa tim saglasan, onda to bar javno kazi.

  14. Da li moguće šta ovaj politički diletant priča,eto,dozvolili ste slobodu izražavanja i demokratiju,sad trpi narod,a za političare baš me briga…

  15. Pa sve dok crtaju murale ratnih zločinaca i još brane rezolucija je neophodna

  16. Pa ko je Jos osudjen za genocid u svetu. A tolike zlocine su činile. Nemačka, Engleska , Amerika , turska, hrvatska, Albanci muslimani,Bugari itd, a niko nije osudjen ni za zlocin. Pametnom dosta.

  17. Vratio se Đenka? Iz koje rupe izmilio?Samo nisam siguran da li je pri sebi( da ne upotrebim narodski izraz).

  18. Како се зову и а помагала што се коњима ставља на очи да не виде малко шире?!

  19. Rezolucija ce biti doneta. Posledice toga cemo tek videti. Nadam se da cete se gosp. Jesicu tada oglasiti. Mislim da ce Vam biti jasno da gresite.

  20. Kada bi genocid bio pojedinačna krivica onda bi se zločin isplatio, ako je Pavelić ubio stotine hiljada Srba na celoj teritoriji NDH, onda hrvatski narod može na sebe da uknjiži imovinu svojih žrtava i da svi živimo bratski bez tereta prošlosti

  21. Po cemu se razlikovati od vecine normalnih koji vide sve ocigledno.Svakako to je pljuvanje po sredini i narodu sa kojem
    zivis.Verovatno skupljaju se poeni koji ce doci na naplatu kad tad.Posle toga bice „Izjava istrgnuta iz konteksta“ . Jadnik nije dobro shvacen….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.