Vučić: Građani da ne diraju KFOR i EULEX, moguće je da maskirani kosovski specijalci napadnu njihove patrole

Ostavite komentar


  1. Predsednice recite vec jednom istinu, recite narodu da ovo sto se desava nema veze sa Kosovom. Nesto drugo je u pitanju, nesto mnogo gore po srpski rod.

  2. Pred srbima je vec deset godina teska svaka noc i svaki dan od kad si ti zaseo na vlast, sad je jasno da se izmanipulisani srbi sa severa smrzavaju na barikadama zbog Zso, da bi ti tamo uhlebio svoju kamarilu

  3. Opet kidnapuju srbe i obnavljaju žutu kuću. A Vučić neće da dozvoli rusima vojnu the bazu, kaže, mi smo neutralni.

  4. Vučić: Građani da ne diraju KFOR i EULEX, moguće je da maskirani kosovski specijalci napadnu njihove patrole jeste bilo cudno kad su pisali euleks da su napadnuti nekom bombom jer zele da mesaju i druge zemlje da ratuju sa srbijom to je cilj kurtija sto provocira i druge zemlje !!

  5. To nikad gradjani narod srbije to nisu radili niti ne rade u to sam sigurna sami trebaju te zemlje da znaju kakvo zlo su taj narod jer zele da se tamo gori ako tamo pocne niko vise nece moci da spreci !!!

  6. Rekao je da Kosovska policija nema pravo po Briselskom sporazumu da bude na Severu, rekao je Vučić za RTS nakon sednice Saveta za nacionalnu bezbednost.

    – Reč je o završavanju srpskog problema na Kosovu u čemu učestvuju Aljbin Kurti, ali i deo međunarodne zajednice, kaže Vučić.

    Pokazatelj toga je i hapšenje Dejana Pantića, čiji se povod hapšenja menjao u nekoliko navrata – prvobitno se reklo zbog dešavanja u Tri solitera, a onda da je bio u Leposaviću, da bi se na kraju reklo da je napravio prekršaj pre godinu dana. Vučić pita kako je onda sve vreme bio deo Kosovske policije

  7. I sada samo Kurti kriv. Dal razumes kad se daju ostavke sa svih duznosti, neko mora zauzeti taj vakum. Stent nije nikakav problem, ako je on bio zdrav da radi. Midlim policajac.
    Svi vide Vucica i njegovu rusku ideologiju.

  8. Ala laže ovaj… Mislim, nije prvi put, ali uvek me iznenadi koliko nisko može da padne.

  9. Poručio da porodica nema informacije o njemu, iako je operisan i ima ugrađen stent.

    Kritikovao je izjave evropskih zvaničnika oko blokada, te poručio da Beograd blokade nije naredio.

    Pozvao je i Albance i Srbe na očuvanje mira i smirivanje situacije, a Srbe pozvao da budu staloženi i mirni i da ne nasedaju na provokacije. Kaže da nema pokazatelja da je bilo napada na KFOR i EULEX jer će na tome “Albanci praviti priču”.

    Porukom da se uklone barikade kaže da je razočaran iako ju je očekivao, te da time “ljuljaju svoje čedo” i “monstruma kojeg su napravili pre 23 godine”.

  10. Kaže da barikade nisu hir nego protest zbog maltretiranja ljudi.

    Pitao je međunarodnu zajednicu koji sporazum poštuje Priština i oni – da li povelju UN, Rezoluciju 1244, Briselski sporazum, Vašingtosnki sporazum i poručio SAD i drugima da kažu jedan akt koji poštuju, jer se poštuje samo “akt mi možemo koliko hoćemo i dokle hoćemo”.

    Vučiću je ovo najteži dan od kada je predsednik Srbije i premijer, i da kaže da je Srbija “saterana uza zid”.

    – Naše da je pozivamo na mir i da tražimo da niko ne dira KFOR i EULEX i da tražimo da puste nevinopg čoveka, ali oni ne smeju to jer će svima biti jasno da su ga potpuno nevinog pustili, kaže on.

    Upitao je po kom pravnom aktu KP ima pravo da upada i preuzima prostorije Opštinske izborne komisije

  11. Eulex su ludi i ne znaju ko ih napada,
    I Barikade su Albanci postavili,Blokiraju putevi, kome ovaj Takozvani Predsednik pokušava da laze kako mu nije sramota,
    Ako hočeš Rat kao prvo nek ide ide Tvoj sin kao prvi a ne drugih!

  12. Ja ne mogu stvarno da shvatam ovaj Bezobeazluk coveka koji prica za sve Srbe. Sa strane izgleda dansvi vi tako mislite a znam da nije istina.

    Mi dobro znamo da njemu treba 24 sata da notmalizuje sever preko svojih taoca i placenika.

    Samo da znate da je ovome dosao kraj zbog toga i toliko zuji i cepa se

  13. Poslao onog Radojicica da pravi probleme a sada nam kaze kako maskirani Albanci moze da gadjaju EULEX hahahah

  14. Sram te bilo, za tvoje vladavine sve si uništio i još si nas vratio u najgora vremena. Vremena u kojim jedino ti dobro prolaziš. Zlotvore.

  15. jel vam jasno odakle se komanda na kriminalne grupa ne dirajte strance a ubijte kosovsku policiu sramota bre ,gde je europa i amerika to ne moze tako

  16. stvarno se vidi da serbia je kriminalna derzava ne mogu da verujem da presednik serbie govori takao i daje komandu na kriminale da pucaju u kosovsku policiu a ne na strance pa sta je ovo bre ,,,,,,,,,,,,

  17. „gradjani da ne diruaju kfor i eulex…..
    kaze covjek ..
    1. a da diraju i pucaju na kosovsku policiju?? to u redu jel to moze …

  18. Od kada si pukom nesrecom, a na sopstveno veliko iznenadjenje uzjahao sve poluge vlasti nase drzave, uspeo si da srozas, unizis i bagatelises svaki postojeci drzavni atribut. Od grba i zastave, preko institucija, sporta i crkve sve si odrodio od gradjanstva i svakako si i gradjane i gradjanstvo unistio i pretočio u neku madu koju poslrdno nazivas narod! Nije Srbija saterana uza zid, nego si ti isterao Srbiju preko zida na Kosovu. Svestan nisi svoje nesposobnosti, amaterizma i besramnog ponosanja kojim nastavljas tamo gde ste stali krajem devedesetih, da unistite svaku pomisao na Srbiju kao zemlju vrednu svojih gradjana. Pih

  19. Naravno, sada cete pljuvati po svemu sto je ovaj rekao, a na sledecim izborima cete opet glasati za njega. A onda, kada vas neko zvekne sankcijama, onda ste su to nepravedne i nicim zasluzene sankcije. Kada cete vec jednom nauciti da cinom glasanja vi delite odgovornost sa onim za koga glasate? Kada, braco Srbi!? Kada cete nauciti da ubacivanjem belog listica vi precutno odobravate dela i nedela onoga ko osvoji izbore? Cutanje je znak odobravanja! Cutolozi su odrzavali Milosevica na vlasti 90-ih, cutolozi ce odrzati i ovoga. I ne samo to! Cak i kada bi se sutra ponovo neke nove kolone traktora uputile ka Beogradu, velika vecina izbeglica sa tih traktora bi ponovo glasala za – ovog lika, naravno! Zato ga sada ponovo slusajte!

  20. Srbija-najnevina zemlja na planeti! Vučić želi da reprizira ubistvo u kafiću Panda u Peći 1998, gde su Srbi ubili srpske mladiće, da bi potom optužili Albance.

  21. Da, da, da… Albanci su pobili svoju decu i hladnjačama dovezli u Beograd da bi posle optužili Srbe.

  22. Svesiti ovo zakuvao zvaljo i guras ovaj jadni narod u provaliju iz koje nema izlaza,nema vise Kosova pod srpskom cizmom, oni su samostalni od prvog dana i mozes da besnis koliko hoces ovo ce samo da izazove novi egzodus srpskog naroda….ti vuces konce i u Crnoj Gori i u Bosni i Hercegovini i stvaras probleme zajedno sa tvojim satelitima…lepo komsije kazu da smo remetilacki faktor na Balkanu

  23. Boga ti jer imas malo bar malo obraza i casti,pa ove gluposti ni ti sam ne verujes a kamoli tvoj narod a da ne pricamo za ostali svet.

  24. EULEX i KFOR rame uz rame sa pripadnicima PK dezure za obezbedjivaanja mira na Sever Kosova i jedino sto je maskirano je onih kojima dirigujes ti g Vucicu,

  25. E moj Vučko, ti i tvoji ste napravili ovu Srbadiju od koje svi beže što dalje. Jadan narod koji ti štitiš.

  26. Drami kao i obično , da bi prodao EPS bez velike prašine. Već vidjeno da gasi jednu vatru da bi zapalio drugu i skrenuo pažnju sa bitnijih stvari

  27. Srpska manjina ne treba da ga slušaju predsednika srbije jer upravo vučič je največi neprijatelj za njih. Prema toma neka srbi sa kosova samo budu mirni i da sarađuju sa kosovskim vlastima protiv terora srbija na svoj sobstveni narod i protiv kriminala na severu, jer srbi na kosovu žive mnog bolje nego srbi u srbiji.

  28. Tako si nas zatvarao za vreme korone uvodio vanredno stanje policijski cas mislis da ces doveka

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.