Vučić: Sa sigurnošću tvrdimo, Radoičić nije ubio Ivanovića

Ostavite komentar


  1. Gradjani Srbije placaju AV da bi obavljao drzavne poslove, a ne da bi gledao u kristalnu kuglu. A ne da bi mu se javljalo sta oni hoce, sta zele i sta misle. Gradjani Srbije nece, ne zelei ne misle da u njihovim glavama dozivotno treba da sedi AV. Imali su jednom gradjani Srbije jednog Trgovcevica, i taj im je dovoljan za sva vremena!

  2. Već dugo su Srbi za status Kvo dok Albanci korak po korak grade svoju državnost. Dimitrije Tucovića i Bogdan Bogdanović bi da im se da sve do Niša. Ćosića su prozvali jeretikom jer je hteo da se tačno zna šta je srpsko a šta albansko. Njegovu ideju je hteo da sprovede Đinđić i zato ga je moj komšija Zveki zveknuo.
    NATO predlaže da se četri opštine: Zubin Potok, Severna Kosovska Mitrovica, Zvečan i Leposavić vrate u Srbiju i istovremeno zbog ustanka OVPBM koji je NATO i naša Žandarmeriju ugušio, brani vraćanje Bujanovca, Preševa i Medveđe Kosovu. Austrijski vicekancelar ima sličan predlog i traži sazivanje mirovne konferencije.
    Javljajući se u emisiji RSE Nataše Odalović: „Ponoćni gost“ postavljao sam svim njenim gostima, političarima i državnicima… Kako će se rešiti kosmetsko pitanje?
    Svi, ama baš svi kažu: „Kako velike sile odluče“
    Za nas Srbe i Albance sa KiM najbolji bi bio međusobni dogovor bez mešanja spolja ali i Beograda i Tirane.
    Treći put je izabrao Vučić koji je u ovom trenutku najbliži rešenju tj dogovoru a to je razdvajanje Srba i Albanaca uz ZSO za preostalih šest opština i sedmu Goru kao i eksterotijalnost SPC i njenih Metoha.

    1. Miodrag i pec vi zelite drugi jerusalem imat to nece vam ic jer to nikad nije bilo i nije orioalo srbiji inikad nece prioadat vi dobro znate gde su granice od kosove bile asad ce i vojvodina ic od vas pa crno gore. Je kriva. I makedonija i albanija i bosna i hrvatska samo vi jadni srbi ste imala dece ce se sa vama smijati

      1. E pa Dani te granice koje pominješ su bili u vreme Otomana i fašističke Shqiperije e Madhe, pa i tada Zubin Potok, Zvečan, Trepča i Leposavić nisu pripadali Kosovskom Sandžaku i Kvislinškoj, Musolinijevoj tvorevini. Dakle, hidrosistem Ibar-Lepenac i Jezero Gazivode je na vekovnog srpskoj teritoriji.
        Da, ja hoću, ne Jerusalim (i ako su i Palestina i R. Kosovo terorističke države zasnovane na terorističke Hamasu i OVK tj. Da UQK) već srpski Vatikan, odnosno Pećku Patrijaršiju kao pravoslavni državu.
        Tako da je današnje slikanje albanskih poglavica uzaludna misija.

        1. Obojica vi ne znate historiju, istina je ta Leposavic nije bilo Albansko ali i do Nisa nije bilo Srpsko, sto cemo sada vi nam dajte Nis a mi vam dajemo Leposavic? Hm., no to ne zelis hocete celo Kosovo ali bez Albance a to ne moze sad, sada je mnogo kasno za vas, izgubili ste rat i samo ratom mozete da dobijete nazad ali dali ste spremni da ratujete ili cekate da Kosovo bude snaznjia (zamrznuti konflikt) a posle izgubiti pola Srbije!

          1. I vi ste vas Ahtisaristan dobili, ali ne svojim ratom, nego ratom koji su drugi vodili u vase ime. A sada se okreni i pogledaj koliko puta je Kosovo menjalo vlasnika u zadnjih 600 godina? I siguran si da se to vise nece dogoditi? Znas li da sa grcke strane albansko-grcke granice nema u opste Albanaca, a sa albanske ima puno Grka? Da li znas gde su otisli grcki albanci i zasto Grcka nema siptarsko Kosovo?

      2. Au bre mnogo naprica..Cekaj malo,daj napisi jednu bitku koju ste dobili,a o ratu da ne govorimo.Mi smo navikli da nas napadaju ali I da se branimo….“Na kraju bic puca“kazu sremski cobani+++

    2. – Njegovu ideju (Dobrice Ćosića) je hteo da sprovede Đinđić i zato ga je moj komšija Zveki zveknuo. (Miodrag iz Peći)
      Otkud znaš, kad Šešelj tvrdi da nije i da priprema reviziju postupka ?

  3. Rešenja za pitanje KiM nema bez dogovora sa Srbijom, ne možemo da prihvatimo jednostranu proglašenu nezavisnos. Srbija neće prihvatati nikakva poniženja po pitanju KiM i ponižavajuće predloge za rešenja. Predsednik Vučić ima punu podršku Srba sa KiM da istraje u borbi za pronalaženje održivog kompromisnog rešenja.

  4. Да је Вучић у одбрану Косова потрошио бар пола енергије коју је потрошио у одбрану телевизије ПИНК и ријалити програма, Србија би данас била у далеко далеко бољој ситуацији. Међутим, Вучић има неке друге приоритете.

    1. Profesore Rističeviću, pardon Atlagiću, kako te bre nije sramota. Šalim se. Stvarno, Srbija ima najveću Ljgu na čelu države.

    2. …slucaj pevacice,sa bedema u Borci…?! Istraga,je utvrdila da je ubistvo,bilo na nasipu,a ne na bedemu…!

  5. Preterao si u lazima i kriminalu nistarijo u formi predsednika! Tebe treba odmah uhapsiti jer je sve suprotno od onoga sto pricas! On nije ubio ali je platio nekom govnaru da ubije coveka po tvom nalogu!!!! Kao sto si odobrio i znas ko je rusio Savamalu, i kao sto znas ko je po tvom nalogu za reklamiranje naredio da helikopter sleti na Surcinski aerodrom pa je poginulo 7 neduznih osoba… Odgovaraces Vucicu za sve ovo, budi vec sada siguran u to!!!

    1. Podrzavam ovaj komentar, Vucicu je odzvonilo i uplasen je, sto je ocigledno u svakom njegovom pojavljivanju.

    2. I ja toidlim I verujem I cekam Kada ce ga stici kazna Sve uvija I izmice.Dokazi si jasnimZa ocekivati ke da ce likvidirali Rafoijicica me yrebau zivi jexik Ali da ce odgovaraju I debelo platiti Sada he CEO svet protiv njegai iceka se Samo CAS.

  6. Vucicu, objasni nam der, odakle ti ideja da; ‘Srbi hoce status kvo’? Jesi li ih pitao, Referendumom na primer? Jedini koji taj status kvo hoce ste ti Dacic i Vulin jer cete tako moci jos 50 godina da ostanete na vlasti i fingirate pregovore. A voz jos kako moze i preko njive, ali vi niste masinovodje za tu voznju, …

  7. Ako gospodin predsednik sa sigurnošću zna da Radoičić nije ubio Ivanovića, onda sigurno zna i ko ga je ubio. Čista logika. Pa što to srpskom senatu ne objavi ?!? Dakle, gospodine predsedniče, ko je upalio žito ???

    1. Na redu je medjunarodna zajednica.Ocigledno da he u pitanju velika srpska drzavna afera I predsednik koji ubija ili naredjuje likvidaciji politiclih protivnika mora odmah da ode.Potrebna je sora akcija na svim nivoima I Kada bude smenjen na odgovornost I to golemu treba da idu BIA I Vojne Sluzbe bezbednosti koje me smeju da slusaju jednog coveka I da saucedtvijy u nuegovom kriminal.Jednom si umakli za vreme Milosevica ali sada SIGURNO nwce.Osnovati Specijalnu sud I uhapsito sve of dole na gore I javno ispitivati da Srbija sbe vidi I need dozvolire da se tako nesto Pon vi.Ne sme se slepo veravoati jednom coveku I pobediti my sve.Javno Sudjenje nije retkost sudheno je u Egiptu Mubataku,na Filipinima,u Turskoj.Ako nezbamo Kako to da odradimo pozovimo Frederiku Mongerini koja je zaduzrna za evropkaku bezbebednost ili Kvintu koja nadzire Srbiju Izem I’m nadxor I obilaske .Fuj!

  8. „Ne znam gde je Radoičić, a vi? Prešao je na Kosovo, to znaju i albanske vlasti, ali ja ne. Ne poznajem ga. Dolazi na moje skupove, komuniciramo, sad je sedeo u prvom redu odmah ispred mene. Ne znam mu ni ime ni prezime, nikad ga nisam video u životu. Evo, sad sam od samog sebe prvi put čuo za njega. Ako me pitate da li je za nešto kriv, reći ću vam da su Đilas, Janković i Jeremić lopovi i strani plaćenici, a Borko Stefanović ima običaj da namerno nasrće glavom na metalne štangle nedužnih članova biblioteke, sa podlim ciljem da sruši stub stabilnosti, tj.mene. Sve ću ih pobediti u tv debati, sa njih 10 ću da razgovaram. Uopšte ih se ne plašim, osim što me hvata panika. Nemam nikakav problem da se suočimo, neka kažu kada i gde, i ja sigurno neću doći. Ne dam Radoičića i tišina tamo!“

  9. Bugarska Baba Vraga vas Presednik, cudim se sa Srbima kako joz mozete da verujte ovog coveka, kako je jedan Presednik Drzave kaze da sigurno zna da on nije ubio nekoga. Ako on sam nije pucao „mozda je istina“ ali on je naredio ljude da ga ubiju i to je tacka samo profesionalno kriju istinu. Ubijeni gospodin je bio protiv njega i sve sto je ovaj liki cinio sa kriminalom i terrorom nad Srpski narod u Kosovo, on je veliki Gazda kao Al Kapone u Mitrovicu. A zasto samo on je znao da policija dolazi i pobegao je pre sto je policija dolazila, a u isti dan Vucic kaze da Kosovska policija ide prema Mitrovicu on je tacno znao i tako je rekao njegovom drugaru da bezi.

  10. E nas predsednice nije tvoj posao da branis branis tamo neke ljude pa makar ti oni prirasli za srce. Tvoje je da rukovodis drzavom da ne dozvolis da nas tamo neki gerantofil vredja kao onomad u Parizu. Sta je tebi covece to u glavi kako si se to pogubio u svojim obavezama. Alo ti si drzavnik a ne tamo neki advokat koji brani ljude od zlih glasina.

  11. ми смо спремни да докажемо да наши људи нису криви.

  12. Србија има много сазнања о убиству Оливера Ивановића

  13. Па кад неко од шефова мафије ради прљаве послове,то раде они најнижи у хијерархији.Вучић рекао шта тај Ивановић прави проблеме СНСу на Косову,онда је Радојичић рекао,ако људи газда је љут што овај ради против његове политике,мора се нешто предузети.Прво га попљујте као издајника а онда верни следбеници обавише прљав посао.Ово је моја претпоставка која је врло близу истини.

  14. On opet donosi presude ko je kriv ko nije, ko je ubio i ko je rusio i cija je diploma ispravna i ko nema tetku … Da li to radi i jedan jedini normalan predsednik bilo koje drzave na svetu ?!

  15. Kada se videlo da dogovor o podeli dolazi u opasnost da propadne, dogovorena je eskalacija de fasto kontrolisanog sukoba na viši nivo, uz istovremeno ponovno pozivaanje na, sada, spasonosnu kombinaciju. Živi bili pa videli.
    A što se tiče Radojičića, „najvažnijeg spasiioca Mitrovice“, da sam predsednik ili premijer nikada se lično ne bi izjavama sovrstavao na bilo koju stzranu, već pustio stručne službe da rade svoj posao. Ovako, njegovo iznenadno zatvaranje, iako je prvobitno rečeno da je na Kosovu, i stavljanje na poligraf koji je dao negativan rezultat, izgleda kao naručeno.

  16. Nase tuzilastvo vodi istragu ovog ubistva, ima odredjena saznanja i zato su ove tvrdnje tacne.

    1. Odakle tebi ta informacija? I zasto ta saznanja nisu obelodanjena jos uvek ako je, izgleda, javna tajna da saznanja postoje?

    2. A ti botu znas detalje istrage. gadite mi se I kako su vam svi komentari prepoznatljivi. Lustracija ce I vas pogoditi.

  17. Pa ti onomad rece da ne poznajes Radojcica i da ga nikad nisi video. Da li je to prevremena demencija ili….

  18. Pa niko nije ni rekao da ga je Radoicic ubio, vec se trazi zbog istrage. Jedini koji je to rekoa je Vucic.

  19. Juče je u Blicu izašla bajka o Baronu Minhauzenu a sinoć je na RTS imao premijerno izdanje na TV. Kakav lažov. Do juče je tvrdio da ne zna ko je Radojčić. zvani Zelja. Sada , po njegovim rečima, je glavni borac za srpstvo. Poligraf ?! Ha ha ha av av av

  20. Radoicic je ubio Olivera po nalogu Vucica jer je Oliver znao previse o svercu na Kosovu.Predhodno je Covic pljackao i nije odgovarao jer sad placa Vucicevu Zvezdu.

  21. Miodraže iz Peći da li misliš na onog Dimitrija Tucovića koji je prvi svetski rat ocenio kao rat koji vode nacionalne buržoazije zarad svog, a ne nacionalnog interesa, i koji je otišao u rat kao dobrovoljac, za razliku od mnogih grlatih „patriota“ koji su se u svim ratovima sklanjali u bezbednost raznih državnih skloništa (od partija do parlamenta) i otud „junački“ prolivali tuđu krv za „otadžbinu“. Dimitije Tucović je junački poginuo 20. novembra 1914. godine u Kolubarskoj bici braneći Srbiju od podivljalih austrougarskih i nemačkih hordi. U pismu, koje je iz Orašja poslao ocu Jevremu Tucoviću 22. jula 1914. godine, Dimitije Tucovič piše: „Ali neću ni sada, kao što nisam nikada, ni pomišljati da se sklanjam od sudbine koja prati ceo narod.“ (U: Dimitrije Tucović, „Sabrana dela“, knjiga osma, str. 339.) Da bi sudio o Dimitriju Tucoviću, valjda bi, prethodno, trebalo, naravno kritički, pročitati ono što on pisao i upoznati se sa njegovim životom. Ovako, najlakše je olako i neznalački presuđivati.

  22. „…Pravosudnim organima u Srbiji Milan Rodičić je poznat od 2011. godine. Tada je protiv njega i Zvonka Veselinovića podignuta optužnica kojom su obojica bili optuženi za prisvajanje 32 kamiona Hipo Alpe Adria Lizinga. Optužnica je podignuta pred Specijalnim sudom u Beogradu, a vremenski se podudarala sa odlukom Beograda da počne dijalog sa Prištinom i pozivom Srbima sa severa Kosova da uklone barikade. Obojica su pravosnažno oslobođeni optužbi 2016. godine…“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.