Vučić: Gradski odbor SNS u Vranju jedan od najboljih 1Foto: FoNet/TV FoNet

U Vranju je danas održana sednica Izvršnog odbora Gradskog odbora Srpske napredne stranke, u čijem je radu učestvovao predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić, a prisutnima se putem telefona obratio prvi čovek stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Hoću da vam kažem veliko hvala za požrtvovanost, za podršku, za hrabrost, za borbenost, za to što smo pokušali i uspevamo da od Pčinjskog okruga, Vranja i juga Srbije napravimo bolje mesto za život, rekao je Vučić.

Ja znam, dodao je, koliko nije lako, koliko sirotinje imamo i da ta sirotinja bolje razume nego oni koji su najbogatiji i koji su najviše dobili.

On je stranačkom rukovodstvu u Vranju dao i neke smernice koji su to konkretni zadaci koje SNS treba da izvrši u narednom periodu.

Nakon sastanka Glišić je izjavio da je Gradski odbor u Vranju jedan od najboljih i da do daljeg neće biti kadrovskih promena u njegovom sastavu.

Na pitanje novinara koji je povod njegove posete Vranju, predsednik Izvršnog odbora SNS je rekao da je njegov posao da obilazi odbore u Srbiji i da sagleda gde su problemi i šta može da se popravi.

Gliši će istakao i da će Dragan Stevanović i dalje biti koordinatora SNS za Pčinjski okrug, uprkos tome što su ga lokalni mediji smenili.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari