Vučić: Granica sa BiH do kraja godine

Ostavite komentar


  1. Kako izmislja i vadi iz naftalina susrete i toboze teme od sudbinskog znacaja , samo da bi zamaskirao sta je obecao javnosti nakon susreta sa trecerazrednim cinovnikom americke administracije. Treba mu nedelju dana da smisli sta je rekao a dotle ce da se susrece sa svojim klakerima na terapiji vestackog disanja .

  2. Dobro je da rešimo i tu spornu situaciju na obostranu korist. Drago mi je da ipak podržavamo suverenost BiH dokazujemo da poštujemo međunarodno pravo i borimo za stabilnost u našem regionu.

  3. Saradnja izmedju Srbije i RS je odlicna, sto bi se reklo nikada bolja, a iskreno se nadam bice jos bolja, jer je to interes srpskog naroda u obe drzave.Razvoj jakih ekonomskih odnosa je u interesu obe zemlje, i treba da se stave na prvo mesto. Mi smo upuceni jedni na druge, i treba da investiramo u sto boljem povezivanju i sto vecoj razmeni dobara.

  4. Vučića je upoznao sa pokretanjem inicijative RS da sve sudije u BiH koje imaju ratnu prošlost više ne mogu obavljati tu funkciju, i kao primer naveo podatak da postoji šest sudija koji su tokom rata bili u vojnim sudovima Armije BiH i "donosili stotine presuda koima su slali Srbe u logore. Naravno da takve sudije treba razrešiti. Dosta nam je bagre koja je vodila našu državu.

  5. Za ,,neumornu,Hedonu,,OD PALME JE,kao doslednom,PatriJotskom,sledbeniku, BAR ZASLUŽILA I DUPLU NOVČANICU OD ,OBIČNE ,,ZA,,PREVOĐENJE,,LIDEROVIH,, BISERA,,.ili neki od devastiranih,ordenčića Gubernatora,,,što su preostali, jer gubernator se nešto,,slabo javlja,,ima,preča posla,,Useljava se u dedinjko,,zasluženo,,boravište,,.

  6. Neka, ne zuri, sacekaj jos da malo ojaca Vulin, a eto i Mladica, pa i 20 migova i nekoliko sistema S-300, pa ces da resis o jednom trosku i granicu sa Hrvatskom .

  7. Treba mirno resiti pitanje granica Srbije sa svim nasim ljudima – od Karlobaga do nase Makedonije. Verujem da ce se postici visok stepen saglasnosti medju Srbima.Treba racunati na obkjektivnost i ruskog naroda.

  8. U liku Dodika je izraženo licemjerje Vučića i srpske politike koje se može mjeriti glupošču onih koji u njima vide zaloge mira i napretka u BiH.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.