Vučić „ponudio“ Helezu ostavku: Šta kažu sagovornici Danasa?

Ostavite komentar


  1. Pucao iz snajpera? Ju naopako, pa Vučić je na brdu iznad Sarajeva nosio kišobran, bar tako on kaže. Što se tiče dokaza, još uvek postoji video, koji pokazuje da li je u pitanju kišobran ili snajper.

  2. Zanimljivo… Ni jednom nije rekao „Nisam“ već odmah napada i vređa…

  3. Šta reći….Ovoga jutra udarna vest da je poskupela putarina 10%. Pre neki dan gorivo….Očigledno je sa nema para u budžetu za vraćanje prispelih rata po osnovu zaduženja naše zemlje u inostranstvu. Vlast to vešto spinuje kroz navodne, već vidjene pokušaje ubistva predsedika, njegovog sina i td….a toga se naslušasmo zadnjih godina samo tako i uvek kada treba narodu zamazati oči. Autokratski režim kakvog nemate nigde u Evropi na čelu sa manipulatorom nevidjenih razmera i njegovom kamarilom koji sve jesu samo ne ministri, već najobičnije podguzne muve, odavno je u sprezi sa mafijom. Ta sprega-hobotnica Vučićeve vladavine kroz pre svega infrastrukturne projekte (puna su im usta Koridora) ispumpava ogromne svote novca kroz nameštene tendere i nadrealne vrednosti projekata i gura ih u džepove političara i mafije. A da ne pričamo o tome da skoro svaka podguzna muva koja se zove ministar ima po jednu privatnu firmu preko koje takodje ispumpava novac (jedan od njih se bavi medicinskom opremom, drugi softverima….). I opet će narod kroz povećanje cena svega i svačega da zatvara rupe u budžetu, da bi se neko narodnim parama kupao u zlatu i kadifi. Kamarila na vlasti vešto spinuje preko svojim poltronskih medija da bi takodje, prekrila totalni fijasko spoljne politike (rezolucija o Srebrenici, naoružavanje i Ukrajine i Rusije….i), fijasko Kosovske politike (izdaja kakva nije zabeležena u modernoj istoriji), podaničko služenje interesima stranog kapitala jer smo postali kolonija u pravom smislu reči (Rio tinto, rudnici, generalštab….), fijasko zdravstvene politike…. I na kraju šta reći, a ne zaplakati. Kvazi nacionalistička kamarila kroz lažni patriotizam, spregu sa mafijom, korupcijom nevidjenih razmera i veštom medijskom manipulacijom stvorila je „hobotnicu“ koja izjeda ovu zemlju polako, ali sigurno i plašim se da nije za sve već kasno….

  4. Najbolje zanimanje na Balkanu je nacionalizam. Seješ mržnju i prostakluke bez posledica, ne radiš ništa jer si za rad neupotrebljiv, voze te šoferi i piloti gde poželiš besplatno, novcem poreskih obveznika raspolažeš bez ograničenja, laganje i prevara ti je najnormalnija komunikacija, nedodirljiv za zakonske sankcije, postavljaš i smenjuješ, uzimaš a ne daješ, ljude deliš i razdvajaš. Živeo balkanski nacionalizam.

  5. Šešelj je pričao da je Vučić toliko cmizdrio noću, da su morali da ga liferuju na radio Pale, da im ne bi odao polozaje… Vulin i Vučić su vojničine samo kad drugi treba da ginu, verujte Vučiću kad kaze da nije pucao, pas koji laje po pravilu ne ujeda

  6. @Misa
    Tačno tako.
    Čovek je rđa i kancer Srbije.
    Izjeda nas iznutra a da ne osećamo nikakve simptome. Jednog dana ćemo se samo srušiti.

  7. Eh, analitičarka pametnica ne kapira osnovno : predsednika jedne zemlje tako optuživati nije balon probni, već bomba koja rastura sve spojeve i vodi ka ozbiljnom međudržavnom animozitetu. Ako se to želelo, Federacija će to i dobiti, a da li je u interesu nas Balkanaca – nije!.
    Stoga pitanje – zašto se iz Sarajeva, posebno poslednjih par kvartala, huška i provocira neprijateljstvo ka susedima? ( Ispratite i odnos Federacije ka hrvatskom entitetu i hrvatskim glavnim čelnicima – isto samo uvrede i huškanje!)

  8. @Lesa
    Slazem se da druga strana nije cvecka. Ali ne vidim da si bilo sta rekao o Vulinovim izjavama, o Oskarovim uvredama, Djukinim nebulozama, Dodikovim najavama rata, i ostalim mediokritetima iz Vlade Srbije?

  9. @Misa Što više nepočinstava konstatuješ to srbin sve više glasa za nepomenika. Toliko mazohizma ne poseduje nijedna nacija.

  10. @Lesa
    Ima provokacija iz Sarajeva. Ali zar se ne zapitate sta je znacilo onoliko patolosko poricanje genocida u Srebrenici od strane srpske vlasti i onoliko protivljenje Rezoluciji. Da to nije mozda huskanje i malo je reci provokacija. A Mladicevi potreti i murali, kojima je oslikan ceo Beograd, a nijedan drzavni organ da se udostoji da nesto uradi. U stvari jeste jedan sud – osudio je zenu koja je bacila jaje na to umetnicko delo. Kako se to zove, zar to nije huskanje, a sta je srpski svet i Dodikove ujdurme i radnje koje preduzima protiv svoje sopstvene drzave – BIH (jer tako mu se zove drzava)?
    A analiticari su par excellance nacionalisti (prva dvojica), a i ovaj treci vrti price o Kosovu i nekoj predaji i izdaji nacionalnih interesa. Nacionalni interes bi trebao da bude mir sa susedima, a ne aspiracije prema susednim drzavama. Za prvog analiticara je pomoc Ukrajini i Zelenskom blasfemija?!! Drugi pak izvrce stvarnost, Bih napala Republiku Srpsku?!! Bilo je nas koji smo ziveli tih godina i bili smo svedoci posledica nacionalistickog ludila tadasnje vlasti u Srbiji, tako da …

  11. Surova istina iz usta Milivojevića na žalost ne dopire do mozga ubogih,sirotih mučenih ljudi,praznih novčanika i frižidera,a zaluđenih svojim divnim predsednikom,nesvesnih da su tom fanatičnom podrškom prodali budućnost svoje dece i unuka zauvek!!!

  12. Da li je pucao? verovatno jeste, sigurno nije iz snajpera ali iz kalašnjikova u vazduh verovatno jeste.
    On je vukao sa sobom tu pušketinu da bi se šepurio, a ne da bi je koristio. Podlac je to, on navodi druge da čine zločine i ne prlja svoje ruke.

  13. Vučicu ne šljivi te niko u regiji ni 1%, sprdaju se lagano sa tobom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.