Vučić: Hrvatski ministar se brutalno meša u unutrašnje stvari Srbije

Ostavite komentar


  1. Ministar je apsolutno, sto posto u pravu. I čime se on to mešao? Meša se ruski ambasador, a ovo je bio običan komentar i zapažanje stranog političara.

  2. Uvek govorim „nije Vučić Srbija“, baš kaa što „nije Putin Rusija“. S kojim pravom se oni poistovećuju sa državama u korist čijih građana bi morali da rade, a ne da te građana teraju u smrt, u bedu, da im kradu i otimaju…?

  3. Једини који понижава српски народ је вучић, нарцис , узурпатор српског устава и диктатор.

  4. Човек је потпуно у праву.Вучић стварно мисли да је он држава.

  5. @gaga…pa vidite , av je toliko ponizio i unistio Srbiju i narod koji zivi u Srbiji, da zaista niko vise ne moze da to ponovi!! Najvece zlo koje se ikada zapatilo na ovim prostorima!!!

  6. Još jednom je Vučić hteo da prikrije istinu. On je Zaporožac, estetski i funkcionalno.

  7. A možda se jednostavno samo meša? Šta vam više znači to – brutalno? Epitet koji koristite za sve moguće opise svih pojava….

    I zašto bi predsednik jedne države uopšte konstatovao izjave nekog ministra druge države?

  8. AV-u je po meri Dodik !!! A namerno zanemaruje da je CRO clanica EU, kamo on navodno “hrli” ?!

  9. Ne treba niko sa strane da nas ponižava jer smo dovoljno sami sebe kao narod ponizili time što imamo Vučića za predsednika.

  10. a sta je to ovaj predstavnik hrvatske, rekao..sta, istinu istinu koja se zna..i sve je tacno..gazda svoje ideje zamisli sprovodi na stetu nas gradjana srbije, pod izgovorom da mi to zelimo, i da je svaki komentar o tom, napad na gradjane i srbiju,…stoga ovaj covek je samo rekao istinu,….( srbija sam ja, to je gazdina izreka, ..kad bi on za svaku svoju zamisao organizovao referendum dal gradjani srbije to podrzavaju videlo bi se..

  11. Grlić Radman je beznačajan i u Hrvatskoj ali očito je, da ne priča na svoju ruku nego govori usaglašeno sa EU i prenosi i njihov stav. Faraon se opet prepoznao, nakon Kaštela mu stigle dve stolice pa naivno opet na prvu, umjesto da izbroji do deset. A šta je očekivao, Orden od Zapada, nakon Navaljnog i dvogodišnjice rata? Kljucaju ga malo po malo. Očito je, da mu taj Grlić Radman ne leži, baš kao ni onaj Kurti i da je več postao i njegova mušterija. Ne leži njemu ništa, što nisu unapred dogovorena pitanja i odgovori na Pink, Happy i RTS, možda i koja matematička „analiza“ u studiju. Bilo bi ozbiljnije, da je dao izjavu ministar vanjskih poslova, a da se AV i dalje bavi pitanjem kupusa. Ili još bolje, da i to pitanje preuzme nadležni resor Ministarstvo poljoprivrede.

  12. istina boli , boli, ali je istina sve sto rece taj min iz hrvatske…sve je rekao ono sto se i inace zna, …. sve….,,tvoje poistovecivanje, sa gradjanstvom srbije..da kroz tebe izlaze sve ono sto to gradjanstvo misli je tvoja pogresna misao.

    …..tako da istina je

  13. Gaga ,sami se ponižavamo. A hvala hrvatskom ministru sto je omogućio našem vuletu prilku da se malo svađa. On od svađa raste.

  14. Ovo što govori gnjida(vučić)stara radikalska fora. Čovek se lično obraća gnjidi(vučić) a gnjida izvrće spiku (što bi rekli mladi) i opet upliće narod Srbije. Najveći smrad koga je Srbija iznedrila(na našu veliku žalost). Ali mi smo ti koji mu dozvoljavamo da nas uništava!!!

  15. Kada odu ovi kriminalci sa vlasti, izbaciti reči “ brutalno “ i „struka“ iz našeg rečnika. Najviśi predstavnici države bi trebali ipak kulturnije da se izražavaju.

  16. Pa tema kosovo je potrosena i nema tezinu pa sad da pokrene vecitu i uvek sigurnu kombinaciju odnosi sa hrvatskom

  17. Ako se Srbija želi uključiti u EU onda svaka država EU ima prava komentirati političke korake budućega člana. Ili biti pošten i objaviti odustajanje od EU.

  18. Ovakvi političari štete i samoj Hrvatskoj, a ne da neće napadati Srbe i druge okolo

  19. Hrvati ili su sve sredili kod sebe pa imaju vremena da komentarišu druge ili se samo bave tuđim stvarima kako bi svoje probleme potusnuli. Izgleda da će biti pre ovo drugo.

  20. @Ana
    Izgleda da pre ti imaš neki problem.
    @Nikola
    Izbaciti i reč „ponositi“, jer se dotična gnjida često služi njome.

  21. radikalska retorika,zamjenja teza, laži i demagogija,uz izvrtanje činjenica. Vječne floskule poput „EU nas ne želi“, „ne vole nas“…eto, ljubomorni na tigra pa ne daju da uđete,nego prvo treba napraviti reforme koje VI ne želite,iz očitih razloga, a onda će sve članice,uključujući i Hrvatsku to validirati. Sve ostalo su izlike da bi se užicao koji euro iz EU, a nastavilo sa ruskim stilom vođenja države

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.