Vučić hteo slabljenje, a ne svrgavanje Đukanovića

Šta otkriva izjava Zdravka Krivokapića o bliskosti predsednika Srbije i Crne Gore, prema sagovornicima Danasa iz Podgorice i Beograda

Ostavite komentar


    1. Pa veci je mislilac i od tebe i od onih koji su te poslali da napises ovaj komentar.

    2. Dritane,
      napravi stranku i u Srbiji!

      Znala sam, braćo Albanci, da imete vrhunske intelektualce i ljudine.
      Gde ste ih krili do sada?
      Svetski, a vaš.

  1. Samo treba pogledati glavni naslov na „Blato-formeru“ – koji visoko štrči sa trafika “ Posle Mila gori od Mila “ uz Dritanovu sliku !
    Izgleda da je Vođa udario u tvrdo ! Bravo Ljudi !
    A što se Srbije tiče – ćorav posao i nikakva nada, bar za sada .

  2. Kakva crna srpska opozicija? Prvo većina u srbiji da ukapira šta je gradjanska demokratija i u njoj prepoznaju način promene na bolje, da Vožd nije rešenje za 21.vek. Tek onda će se pojaviti srpski Krivokapići i Abazovići a Voždovi svih vrsta nam više neće ni trebati.

  3. Nazivati vladu Republike Srpske marionatskom je znak potpune neodgovornosti. Danas je postao običan tabloid za bljuvanje po svemu srpskom. Što se mene tiče, izgubili ste pravo da se žalite na slobodu medija.

    1. Republiku Srpsku kontrolise CIA, Vlada im je samim tim marionetska, kao i onaj Dodik sto je predlozio ambasadu u Jerusalimu. Amerima savrseno odgovara stanje u Bosni!!!

    2. Potouna neodgovornost je sto Srbija daje milione Eura entitetu druge zemlje dok narod u Srbiji gladuje, a pritom su olate u Dodikovoj Rs vece od ovih u Srbiji.

  4. To sam ja konstantovao i pre izbora u CG. Prvo Vuciç je veliki donator naseg novca Srpskim manjinskim strankama. Kao donira se novac Srpskoj manjini kao sto rade sve zemlje matice organizacijama svojeg naroda u inostranstvu a u stvari je donira novac i strankama. Time je Vuciç stekao prijatelje u opoziciji koji ce njega da podrze na svim izborima u Srbiji a u isto vreme ne bi imao nista protiv da i autokratski rezim u CG opstane po onoj izreci da „ruka ruku mije“. Ne znam sta mu je vise islo u korist ali to su samo nijanse.
    Realno vesto je odigrao politicku igru u CG i izasao kao pobednik. Ne zovu dzabe u CG opoziciju da je Vuciçeva opozicija.

    1. Bas ste u krivu. Nećete moci Vučićev očiti poraz i strah od demokracije pretvoriti u njegovu “pobjedu”! Vrišteči naslovi u tabloidima po Srbiju pokazuju svu strah režima od demokratskih promjena. Sve drugo je obično “ispiranje mozga”!

    2. Te donacije su isle zbog pritiska dela clanstva, veliki broj clanova SNS (ako ne i vecina) bili su protiv Djukanovica. Nisu bile odraz Vucicevih licnih stavova. Njegovi botovi su vodili kampanju protiv litijskih okupljanja, organizovanih po gradovima Srbije u znak solidarnosti.

  5. „da je Vučićevo razočarenje usledilo onog trenutka kada je shvatio da ne može da manipuliše“

    To nije razočarenje. To je strah i panika. On ne ume da funkcioniše bez manipulacije, bez nameštenih konferencija, unapred dostavljenih pitanja…

    „sav srećan i ozaren“

    To mu je prirodno stanje kad god negde ode. Biće da kao dete nigde nije išao, niko ga nigde nije zvao i sad to nadoknađuje…

  6. Tanke su ove analize, niti manje zemlje, niti zamrsenijih odnosa, te Rusi te Ameri, te Vucic, nisam jos cuo kako su se umesali Britanci, Francuzi i Nemci. Sta Kina ceka? Vukadinovic bi morao to da zna. Sta ce biti, gde je kuglica?Strucnjaci.

  7. Srecan sam zbog crne Gore,a istovremeno tužan,otišao je jedan čovek koji je zavađao dva bratska naroda,ali je ostao jedan koji to i dalje radi
    Postovani narode Crne Gore nemojte nam suditi na osnovu jednog coveka,volimo Vas.

    1. Volimo i mi vas, ali puštite nas više… Shvatite da smo druga država, drugi narod… Šta vam je ljudi, imate svojih problema…

      1. Bravo Janko, pošto sa Srbima niko neće treba gledati svoja posla i pri tome staviti prst na čelo i zapitati se zašto je tako.

  8. Čuj marionetska vlast u RS. Pa ne ovisi Milorad toliko o Beogradu, već Beograd od Milorada. Samo nek Milorad kaže pred izbore u Srbiji da ga je Beograd razočarao, da vlast u Srbiji ne valja i ne podržava Srpsku itd, odmah će pasti rejting za 50%. To nije izmišljotina, već činjenica. Pogledajte koji sloj stanovništva je doveo pa oterao sa vlasti DS pa onda ove.

    1. s.
      A ako bi u tvoju veleumnu rečenicu upisao umesto Srba recimo Rome, ili Jevreje. Tada i tvoja rečenica glasila:
      „Pošto sa Romima i Jevrejima niko neće, treba staviti prst na čelo i zapitati se zašto je tako?“

      Eto sada je jasnije ko si i šta si – šovinista 100%

      A za uvaženog Janka – prijatelju to nije moguće. Srbija i Crna Gora će uvek biti upućene jedna na drugu. Kao Austrija i Nemačka, recimo.

  9. BIA sa SOC i KGB kamarilom iz Moskve su ga svrgnuli.Nadam se skirim slomu Crne Gire i orekidcevro integracija jer se crkva i politika ne dizvolhava u EU.Istobtako sa BIA agebturom u CG ima dokaza i sudiće im se kad rad dok će Amgilohije svirati harfu Satani jer zlo u raj ne ide.I Pavelić je bio veeeliki vernik,nekoliko krstova je nosio i verivao da ide u raj.

  10. Omaklo mu se jel da? Ih bre Vučiću, smetenjaku jedan. Reče Đoka Vukadinović pak se za pilav prihvati da se netom ne ohladi.

  11. „Aleksandar Vučić je u Crnoj Gori igrao na dve stolice…“. Eh, kamo srece da mu je to jedina igra na dve ili vise stolica!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.