Vučić sa ruskim ambasadorom o neredima u Beogradu

Ostavite komentar


  1. savesno savladas jednu jabuku,nalupetas se za novine,uzmes lekove na Pinku,onda ponosno sve izreferises Rusima i Amerikancima ili vec ko plati.Ispunjen dan za danas.

  2. Što bi ti informisao jednog ambasadora o tome? Zar ne reče da neće strani ambasadori tebi da odlučuju o bilo čemu? Zar branaba sinoć ne reče da se zahvaljuje ruskoj obaveštajnoj služi za informacije? Nešto ne štima ovde

  3. Sto se nije sastao sa nekim drugim ambasadorima? Samo ekonomske sankcije Srbiji mogu uvesti malo reda. On krka pare Zapada a kleci na koljena Rusima.

  4. Ovaj, AV ga informisao o “sinocnim neredima“ a Hrcak mu uzvratio i “savetovao kako treba ruskim receptom“ da resi „pobunu placenika zapada“…… smesnije ne moze da bude jer AV tvrdi kako on vodi nezavisnu politiku, a malo malo pa se pozove na „raport“ kod svog „zastitnika“………

  5. I, šta kaže g. ambasador: ‘Udri, ruka ti se pozlatila!’ ili tako nešto? ‘Oće li da nam, možda, pošalje one kozake sa kamdžijama?

  6. Jedino mesto gde se i mogao očekivati.
    Da primi čestitku za stručno gušenje svega onoga što Bocan smatra obojenom revolucijom po ruskim standardima.

  7. Tebi ako se živi u diktaturi ajd lepo ti u Rusiju i Belorusiju.Svoj narod ne ponižavaj više viđajući se sa ovim agresorima.Izdali su nas 1990, 1995 i 1999, da li realno veruješ Rusima? E moj rusofilu radikalski…

  8. Sastanak sa ambasadorom jasno pokazuje da se Srbija trudi da očuva prijateljske odnose sa ključnim međunarodnim partnerima.

  9. Razgovor sa Bocan Harčenkom je jako važan. Zahvaljujući dobroj komunikaciji i čestim susretima odnosi Srbije i Rusije su nikad bolji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.