Predsednik Srbije i ruski ambasador obilaze Ruski dom: Vučić razočaran izjavom Kamerona da je „proksi Rusije“

Ostavite komentar


  1. Znači „njihov“ je od
    detinjstva,pa sva ova
    „istočna ljubav“nam
    je sada,sasvim jasna.

  2. Камерун је прокси Америке , кога је уопште и брига за његово мишљење

  3. Koja crna samostalnost? Ruska gubernija.Hapse se ljudi po nalogu Rusije,obaveštava se ambasador o protestima,julin nosi snimke praćenih ruskih državljana……
    Što ne ode vođa kod nemačkog,francuskog,belgijskog ambasadora da ga obaveštava o protestima opozicije nego kod Harčenka?

  4. Samo nam je falio takav kontrolor u liku aktuelnog ruskog ambasadora. Kameron je potpuno u pravu!

  5. Ruska gubernija. Mene je licno sramota kada citam sta on izjavljuje,kao da sanjam.

  6. A na pitanje kako razume izjavu britanskog ministra spoljnjih poslova Dejvida Kamerona da je on „proksi Rusije“, Vučić odgovara da je Srbija suverena i nezavisna zemlja, nije proksi ni Rusije, ni Britanije, ni Amerike, ni Nemačke niti bilo koga drugog.

    Ja lično ne sumnjam u Vučićevi iskrenost kada kaze da je „Srbija suverena i nezavisna zemlja koja vodi svoju politiku“ e sad to sto se ta „nezavisna politika“ koju Srbija vodi „slucajno podudara sa ruskom politikom“ to ne znaci da je Vučić „proksi Rusije“ i da je Srbija „ruska gubernija“, to je jednostavno „slucajnost“ !
    Slicniih slucajnosti bilo je i ranije npr. izmedju Vucica i Seselja kada je svima izgledalo da Vučić i Seselj pa i Toma Nikolic govore i rade SVE ISTO a onda je Seselj „robijao u Hagu“ a Vučić i Nikolic postali predsednici Srbije !
    Kao sto vidimo „zablude su moguce“ i onda kada izgleda da je sve jasno !

  7. Folira da se priblizava Rusiji da bi istrgovao neku pogodnost od zapadnih gazdi, znaju to i Rusi

  8. Predsednik Republike besramno veliča svoje dve pobede na izborima koji su sve samo ne slobodni i demokratski. Da li je g.ambasadoru objasnio kako se nameštaju izbori, kako se kupuju i preprodaju glasovi?

  9. Imamo obraz,a gde je bio njihov od 90-te pa ovamo. Embargo na oružije 91-te,sankcije 92. ITD….Bocane mnogo bockaš…

  10. Вучић прави представе за наивне, сакупљајући јефтине медијске поене што не приличи једном председнику, а иза сцене се дешавају врло озбиљне ствари опасне за државу.

  11. što se više grlite sa vučićem i podržavate ga, Rusija je od srpskog naroda sve dalje. A znate vi i bolje od nas gde se i za šta „školovao“ dve godine, ali gledate svoj , na žalost trenutni interes. Dugoročno ste na ozbiljnom gubitku na ovim prostorima. Taj vaš pajtos ne voli ni „svoj“ narod, niti radi u njegovom interesu. Radi samo za sebe i za one koji ga drže u šaci. Pogledajte samo Kosovo i Metohiju. Doduše, možda to vama u globalnom smislu i odgovara. Ali, Srbija i Srbi nisu Vučić. A tu grešku vam Vladimir neće oprostiti.

  12. Mi smo najludji narod.Drzali smo se Rusa,Engleza i SAD
    koji su nas prodali prvom prilikom.Pogledajte Nemacke saveznike,Hrvate,Bosnjake,Albance….Sve su zavrsili ono sto su poceli sa Hitlerom.Treba i mi da predjemo Nemcima koji nas vise nece ubijati i poturati pod tudji noz.

  13. Ova poseta je otprilike, da se raja ne doseti. Treba pokazati da odlazak u ambasadu Rusije, narod u Srbiji podržava, inat je rđav zanat. Samo da priupitam, gde je naš predsednik sticao radno iskustvo, gde je boravio crnčeci za neku platicu, e ko te ne poznaje…

  14. Uz naglašeno prijsteljstvo sa Rusijom…Srbija ne ide ka EU.
    No o tome odlučuju gradjani Srbije …a..ni ukom.slučaju predsednik Srbije.
    On se previše zanosi..svojom ulogom.

  15. U jednom carstvu, daleko, daleko, beše mirno seoce neko. U njemu starac sa sina tri, prva mu dvojica pametni, a treći član SNSa….

  16. Josh je samo falilo ‘Ziveo Staljin!’… da podli autokrata pokaze svoj neutralni stav…

  17. Ako verujemo u demokratiju, moramo prihvatiti fakat da 90% Srba podržava Rusiju u konfliktu sa Zapadom. Da li je ta podrška pragmatična ili nije, druga je stvar. Ne možemo da pričamo o demokratiji a da narodu namećemo preferencije koju su dijametralno suprotni njihovim. Osim ako za male narode važi jedna demokratija a za velike druga, ali onda uopšte ne treba pričati o demokratiji nego o diktaturi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.