Vučić i Brnabić se sutra uveče obraćaju javnosti

Ostavite komentar


  1. Znači, SLAGALICU gledamo na Drugom programu, a Prvi će ponovo pretrpeti izmenu programske šeme samo zato da bismo slušali nešto što je zapravo ništa!

  2. Nema potrebe da ih slusate ja cu da vam kazem u 2 recenice. Doneli su uredbu o pomoci nakon oluje i pricace malo o zlom kurtiju! Nista o zahtevima protesta. Toliko.

  3. Sta ce biti tema.privredni buuum i ekonomska saradnja sa ugandom.sram vas bilo

  4. Sad ce da nam saopšte da to što oni (ne)znaju NEĆE da nam kažu.
    A sve što kažu nema veze s mozgom

  5. Zasto je ovo vest za javnost, ako se svaki dan pojavljuje na tv, bez obzira da li je to najvaljeno ili nije. Da li samo meni ovo izgleda kao besmislena vest? U 99% nije imao da kaze nista sto je bitno, sve je samo drama, jer nikad nije imao muda da kaze ista ozbiljno, sve je samo marketing. S obzirom da je aktuelno, reci ce nam da odustaje od besplatne konverzije (pod pritiskom javnosti) jer je uvideo da je zakon statan za Srbiju. Onda ce Brnabicka da kaze da je i ona shvatila to kasno sinoc, i da joj je „sef“ pomogao da to shvati bolje. Ali… da mi ne razumemo sta je to dobro za Srbiju jer su strani investitori i domaci lopovi hteli da nagrnu da ulazu a mi ih eto necemo. I tako ce da prodje jos jedno obracanje „on nas spasava od nas samih, a ona je pogresila sto je htela dobro za nas a mi smo na evolutivnom nivou krokodila pa ne razumemo“.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.