Vučić i Čajka: Saradnja Srbije i Rusije u pravosuđu beleži uzlazni trend od 2012.

Ostavite komentar


  1. Rusko i srpsko pravosudje saradjuju????Blago nama.Mozda ce nam ponu
    síti Sibir za izdrzavanje kazne?Srbija je ….Nemam reci za OVU “saradnju”.

  2. Jel to ono sovjetsko pravosuđe koje je 15 godina krilo i čuvalo do smrti julijanu miloševićevu a sad i dalje brani njihovog žuću marka od ruke pravde? Našla se braća na račun i u ime srbije da tvrde svoj prljavi posao.

  3. Srbija i Rusija su se uvek borili na istoj strani i uvek za ispravne vrednosti i zato mi je uvek drago što širimo i poboljšavamo naše prijateljstvo.

  4. Srbija je do sada veoma uspeešno sprovela reforme u svim oblastima, a na rezultatima tih reformi, za koje je najzaslužniji Vučić, čestitao je i generalni tužilac Ruske Federacije Jurij Čajka.

  5. Za Srbiju je veoma važna saradnja sa Rusijom u svim oblastima. Naročito nam znači ovakav vid saradnje u reformi pravosuđa koja nam je doprinela da pravosuđe pokaže značajne i dobre rezultate, što se ogleda tako što podižemo jedan novi nivo njegovog vrednovanja u zemlji i u svetu!

  6. Zajednička saradnja Rusije i Srbije danas je unapređena i na planu pravosuđa. Zajedničko prijateljstvo se učvršćuje svakodnevno.

    1. Blago nama, a odakle nama sudovi, tuzilastva i slicno kad je noz i kolac u radikalskim rukama. A oni su jedva docekali da SEKU GLAVE. I sad ruke su im do lakata crvene.
      Na cemu im ovaj Rus sa tako poznatim prezimenom cestita. Na voluntarizmu i bahatosti. Stvarno neukusno od Rusa. Za ovaj haos i totalbo unistenje srpskog naroda u ovom naopakom crveno-crnom rezimu najvecu odgovornost snose upravo Rusi, koji su nam preko Deripaske navukli ovu nesrecu i bedu od vlasti na vraz. Ako je i od brace Rusa, mnogo je. Izgleda da su njima Srbi interesantni kao niza posluga u ruskoj mafiji i nista vise. Prijateljstvo, saradnja i bratstvo se ne mogu graditi na temeljima mafije. Naprotiv takvi rusko shvatanje Srbije ponizava srpski narod.

Ostavite komentar


Politika

Viktor Orban

Samit Evropske političke zajednice: O čemu će razgovarati evropski lideri?

Četvrti samit Evropske političke zajednice biće održan u Velikoj Britaniji u četvrtak, 18. jula, i najavljen je kao najveći skup evropskih lidera u poslednjih nekoliko godina. Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, prisustvovaće ovom događaju, i saopštio da će se u okviru samita planira bilateralne i multilateralne sastanke sa nekim evropskim državnicima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.