Vučić i Dodik o situaciji u regionu: Uskoro skup svih državnih organa Srbije i RS 1Printskrin Instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u u Beogradu sa predsednikom Republike Srpske (RS) Miloradom Dodikom sa kojim se dogovorio da u najkraćem roku bude organizovan skup svih državnih organa Srbije i RS na teritoriji Republike Srpske.

Vučić je na Instagramu objavio da je sa Dodikom razgovarao o situaciji u regionu, kao i predstojećim važnim susretima delagacija Srbije i Republike Srpske.

„Sa posebnom pažnjom sam saslušao predsednika Dodika povodom svih desavanja u RS i BiH i dogovorili smo da u najkraćem roku organizujemo skup svih državnih organa Srbije i Srpske, na teritoriji Republike Srpske“, naveo je Vučić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Podsetimo, Vučić je juče razgovarao sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom o situaciji na Kosovu. Nakon razgovora on je rekao da je stekao utisak da u Briselu žele da vide deeskalaciju situacije na Kosovu, ali da se plaši da nismo na putu koji garantuje sigurnost i bezbednost.

– Stoltenberg je saslušao sve što sam imao da kažem. Imao je određene primedbe na naš račun, a ja sam pokušao da mu ukažem na neke stvari koje su bile izrečene a nisu tačne. Zatražio sam veću sigurnost za naš narod, a ostaje nam da vidimo šta će biti, kazao je Vučić sinoć.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari