Vučić i Fabrici o vakcinama, slobodi medija, međustranačkom dijalogu

Ostavite komentar


  1. Otkud ja citam i slusam sve ovo ako su mediji diskriminisani.Sloboda medija nikada nije bila veca.Setimo se ubijenih novinara kada je bila „sloboda“ medija.

  2. Srbija je najbolje prošla u Covid 19 sistemu od mnogih drugih država EU.Srbija se cela razvija i grad, hvala predsedniče što činite sve da građani Srbije žive bolje.Srbija je na pravom putu razvoja.

  3. Srbija više neće biti nemi poslušnik na oružje pritisaka zapada prema njoj, pričom o slobodi medija. Neka zapad da takvu slobodu medijima u svojo zemlji pa onda možemo da pričamo dalje. Dotle neka zaborave onu Srbiju koju su znali posle fašističko-nacističko zločinačke agresije 99_te i postavljanja njihovih marioneta ovde gde se svakakva ludost zapada slušala bespogovorno.

  4. Nasa drzava je odgovorno pristupila problemu pandemije, bas kao sto i svemu odgovorno pristupa, sto svet prepoznaje i podrzava. Ocekujemo da se projekti sa EU uspesno realizuju.

  5. Naša država želi da uspostavi dobre odnose sa EU, a sve u cilju bržeg pridruživanja istoj!

  6. Sloboda medija je nikada veca.Bukvalno pisu sta god hoce,cist subjektivizam

  7. Svi nešto obećavaju, ako sami ne zasučemo rukave i prionemo na rad od nas neće biti ništa.

  8. Naša država je odgovorno pristupila problemu pandemije, baš kao što i svemu odgovorno pristupa, što svet prepoznaje i podržava. Bez ikakve sumnje nastavićemo da radimo intenzivno na ispunjavanju evropske agende, sa ciljem otvaranja novih poglavlja i bržeg napretka na putu ka članstvu u EU.

  9. EU ima ogromnih problema oko nabavki vakcina, zato Fabrici zeli da EU na osnovu iskustva srbije dolazi lakse do vakcina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.