Vučić i Falkoni o francuskom predlogu za reformu procesa proširenja EU

Ostavite komentar


  1. Na pocetku, Vucic nam je 2014te obecao clanstvo Srbiju u EU do 2016te.
    Danas, jedino sto mu je preostalo je da proganja francuskog Ambasadora i raspituje se zasto je opet ‘dobio cusku’?!
    Pregovori sa Siptarima su stali, a ni Siptari vise ne zele sa njim da imaju nista.
    Pitam zasto je ovaj covek u opste na vlasti? Da gradi kineske dzade i prodaje Arapima srpsko oruzije?

    1. Vučić je u vlasti jer ga narod podržava. EU je u svoje redove primila Rumuniju,Bugarsku i Hrvatsku a pred Srbiju i ostatak Balkana stalno iznose neke nove uslove. Francuska je konačno odlučila da se toj politici stane na put i da se jasno kaže šta se od nas traži a ne da nas zavlače pa da zatvaramo poglavlja narednih 20 godina.

  2. Sa Francuskom treba gajiti najbolje moguće odnose jer ona preuzima vodeću ulogu u EU i pitaće se za sve prilikom prijema zemalja Zapadnog Balkana!

  3. Srbija se trudi da ispuni sve što joj se stavlja u zadatak od strane EU, ali nam je svakako značajna podrška uticajnih zemalja kao što je Francuska. Jedino taj put može voditi uspešnom okončanju pregovora.

  4. Nadam se da za Srbiju i dalje ima mesta u EU. Bez obzira na sve promene koje se dešavaju unutar ove zajednice, mi smo reformisali svoj sistem, to niko ne može da porekne, a podrška jakih zemalja poput Francuske nam je dodatni podstrek za razvoj.

  5. Francuska treba da pomogne razvoju naše države, i da gradi dobre prijateljske odnose. Srbija danas ima predsednika koji voli svoj narod i državu i koji radi na ekonomskom napretku i razvoju naše države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.