Vučić i Han prošetali Skadarlijom

Ostavite komentar


  1. Potreban nam je neko poput Hana da Hrvatima skrene paznju na njihovo ponasanje. Nadam se da ce da odradi ono sto je i obecao i da Srbija konacno da se uveri u podrsku i prijateljstvo EU.

  2. Vučić i Han su tokom šetnje zastali ispred kuće Đure Jakšića, gde su kratko vreme slušali starogradske pesme. Sutrašnji sastanak neće biti ni malo jednostavan ni lak, i zbog toga se treba pripremiti, jer na sutrašnjem sastanku Srbija bira budućnost, Han mora da pomogne Srbiji u rešavanju ključnih problema.

  3. Treba da budemo ponosni na to gde smo do sada stigli sa svojim reformama. Sva podrška Evrope je zaslužena

  4. Verujem da ce Srbija da iskoristi ovu sansu za zavrsetak reformi koju joj pruza EU. Hana moramo ugostiti kako dolikuje jer je to on licno i zasluzio.

  5. Nadam se da će i ispuniti ono što je i obećao pre dolaska u Beograd, a to je da Srbija ima punu podršku Brisela.

  6. Sigurno je da mi moramo svakom zvaničniku da pokažemo naše gostoprimstvo,mi smo domaćinski narod i to treba svima pokazati.Sve pohvale za doček visokog zvaničnika EU.

  7. Sigurno je da će nas podržati na našem putu ka EU.Naša gostoljubivost je opet došla do izražaja i to je za svaku pohvalu.

  8. Gospodina Hana smo docekali kao prijatelja i kako dolikuje domacinu kada je gost u pitanju, znaci sa tradicionalnom pogacom, solju i rakijom po cemu smo prepoznatljivi.

  9. Lep docek je priredjen Hanu i verujem da je zadivoljan prijemom i setnjom medju gradjane na Skadarliji.

  10. To je uvod i odmor za oci,a danas tek slede pitanja i odgovori,sta kako koliko i kada,sta dajemo,sta dobijamo koliko smo koraka napravili napred ka ulasku uEU itsl….

  11. Dobrodosao komesare, malo i da se opustite a ne odmah posao sastancenje i pregovori, siguran sam da ce ceniti ovaj gest.

  12. Lepo od našeg premijera,pokazati skadarliju i dušu koja ona ima jeste domaćinski i nadam se da se hanu svidelo!

  13. 21 komentar do sada na ovaj članak. Kao da ih je napisala jedna osoba sa više imena. Na određene teme pojavi se superbot i svojim komentarima neizmerne podrške vođi, gotovo da nas nezahvalne rasplače.

  14. Mene je sramota da svoje goste vodim u Skadarliju, jer od prave Skadarlije, ostala je samo kaldrma, koja je u jako losem stanju. Prosetajte po danu i pogledajte na sta lici. Fasade su oronule, svuda su reklame stranih kompanija, pre svega pivara. Muzika koja se cuje je strana, hrana koja se sluzi je loseg kvaliteta. Tu su i devojke, koje sluze da te uvuku u odredjenu kafanu, sto nikada nije bilo u duhu tradicije. U donjem delu, gde je skola, postoji nekakva teretana sa duc-duc muzikom, koja se cuje i na kaldrmi. Prekoputa skole je jos uvek go zid, koji je nesto kao nasaran. Ta autenticna kaldrma je u takvom stanju, a je tesko hodati u ravnoj obuci, kao sto nosi premijer, a tek je tesko zenama na stiklicama. Sve u svemu, nemamo cime da se ponosimo, jer nismo nista ucinili da taj prostor povrati dusu. Tu se najbolje vidi nebriga gradske vlasti, jer Skadarlija nije prioritet vec je to BGD na H2O. Zasto premijer svoje goste ne vodi tamo, kada je tamo kao u bajci? Zasto ih vodi u staro gradsko jezgro, koje su godinama samo znali da ruse i prave nakazne zgrade? Da li je ta skadarlijska kaldrma, u kakvom god stanju da je, ipak vrednija od svega sto oni grade i misle da sagrade? Da li u premijeru postoji svest da treba gajiti i cuvati tradicionalne vrednosti, ali mu to neko ne dopusta, te se nj. naklonost priklanja stranim "investitorima"?

  15. Trebao je sa svojim savetnikom Blerom da ga vodi u Savamalu, da mu pokaže kako njegova demokratija funkcioniše. A da li mu je poklonio opanke? Za danas je oco, nadam se, spremio papir i olovku da zapiše kome i koliko još puta treba da se izvinimo i šta sve još treba prodati a šta da poskupi, kako bi nas i definitivno doveli do prosjačkog štapa i učinili najjeftinijom radničkom snagom u Evropi.

  16. Prijatna domaćinska atmosfera Skadarlije, definitivno i priliči jednoj ovakvoj prijateljskoj poseti.

  17. Vučić ne propušta priliku da promoviše Srbiju, i upozna svoje goste sa svim čarima Beograda.

  18. Vucic se uvek odnosi kao pravi domacin prema stranim gostima jer Srbija i jeste domacinska zemlja.

  19. Hahah, ovo je nečuveno, ostavim komentar i moj i Miskin iznad mene objave u isto vreme, automatski moj komentar dobije 34 negativne ocene a njen 34 pozitivne…zainatio sam se i pratim, posle 2 sata odjednom moja ocena skoči na 56 kao i njena, posle 5 minuta opet obe na 71…auh brate mili šta se radi, ovo je gore od Ddos napada, hahah.

  20. Jbt, ako je vučić i Hanu kupio opanke od 70 evra, bez fiskalnog računa, iz svog džepa, pa odoše naše reforme u tri lepe finansijske konsolidacije. A i šta će vučiću ostati za alimentacije, račune infostana, školarine u privatnim stranim školama (jer vučić zna da srpske škole nisu dovoljno dobre za decu), hranu, vodu….

  21. Sve cesce Beograd ugoscava velike drzavnike koji sve bolje upoznaju nas narod i salju bolju sliku u Svet.

  22. Han se sigurno odusevio obicajima, tradicijom , kulturom i lepotom Srbije, moze preneti lepe utiske u svoje mesto.

  23. Han je dočekan onako kako to nama i dolikuje, siguran sam da će poneti lepe utiske iz naše zemlje.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.