Vučić i Kurti danas u novoj rundi dijaloga u Briselu, posle devet meseci pauze

Ostavite komentar


  1. Predsednik Srbije Vučić i Kurti terorista danas u novoj rundi dijaloga u Briselu oko krize na tzv.KIM u.

  2. Na osnovu kojih ustavnih ovlašćenja Vučić učestvuje u ovom dijalogu ?
    Čovek je nesposoban, sve njegove odluke po pitanju KiM su bile pogrešne.

  3. Poniženje i manipulacije briselskih birokrata u decenijskom kockanju u cilju interesa zapada koju sprovode sa Vučićem i Kurtijem je poniženje Srbije i Kosova. Sve podseća na loš vodvilj. Potrebno je za pregovarače postaviti ljude drugog mentalnog sklopa sa više samopouzdanja, dostojanstva i uvažavanja strane se kojom se pregovara i dogovara. Srpski nesposobni političari su doprineli situaciji na Kosovu koje su predali albancima a nisu morali jer ništa u prošlosti u kamenu zapisano nije. Vučića i njegove nesposobne satelite koji putuju u Brisel treba eliminisati iz ovog posla. Samo džabe troše pare poreskih obveznika.
    Ljudi koji nisu ucenjeni neće odlaziti u Brisel već će se dogovarati u Beogradu i Prištini. Vučić u istoriji neće biti poznat po autoputevima već po konačnoj izdaji i predaji svih kosovskih institucija i resursa albancima.
    Najteža je ljudska izdaja srba na Kosovu koji su sliku Vučića celivali kao ikonu. Da ima trunke savesti sklonio bi se. Ponaša se kao menadžer koji lobira i izigrava PR za investicije koje nisu u interesu gradjana.
    U civilizovanom svetu odavno bi bio uhapšen jer je nekrunisani kralj svih kriminalnih kartela iz kojih je preko brata i kumova stekao ogromnu materijalu korist. Nameštanje izvršiteljima krimi poslova kojima je prethodno omogućio poslovni ambijent posle čega je sledilo njihovo razotkrivanje preko njegovih medija da bi opravdao hapšenja, sankcija ili poternica zapada kojima je doprineo očigledno je onima koji znaju misliti i povezati dogadjaje.
    Naglašava da je pošten kao što govore i sitni džeparoši kada dolijaju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.