Šta sve pokazuje snimak kafanskog druženja Vučića, Milatovića i Kovačevskog?

Ostavite komentar


  1. Па овај не излази из кафана, жена му из Париза, а народ све то плаћа, зар не,

  2. Ljudi, kad ce Srbija vec jednom kao najvecinnarod i orema tome odgoborniji u regiji da se jednom zauvek oprosti proslosti isto kao sto su to nemci uradili i pocinje da gleda u buducnost?

    Tu je citav kljuc, Albanija je sa Ramom to vec ucinila, svi ostali u regiji su vec to uradili. Srbija jos nekako cita Kosovske bajke i blokira sve pozitivno.

    Pa ako ovemo u tu Evropu, ne e moci s mrznjom, granica nece biti, neko iz Pristine moze da dodje u Beograd i da gradi karieru, isto tako i obrnuto ako to oce. Nije tesko to zamisliti, moglo se to pre 50 godina zasto ne i ubuduce?

  3. Spontan, drag covek ko sudski pozivar kad ga ugledas na vratima sa plavom kovertom ili poreskom opomenom

  4. Milatović je kratko obećavao svojim izgovorenim stavovima a onda je rešio da pokaže da je samo mali od Crne Gore. Šteta za njega …

  5. Pokazali su kako se pravi prijatelji druze bez ikakvog opterecenja politicke prirode, jer je to druzenje za iskreno prijateljstvo uz rujno vino.

  6. Pola drzave strajkuje gladno a on se napija i peva glumeci sa laznim prijateljima. Gadi mi se.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.