Vučić i Pupovac o položaju Srba u Hrvatskoj

Ostavite komentar


  1. Srbija i Hrvatska treba da proslost ostave proslosti i da krenu zajedno u mnogo svetliju buducnost.

  2. Doticni gospodin Pupovac nije nista uradio za srbski narod u Hrvatskoj sem sto je godinama na vlasti i cuva svoju stolicu. O njegovom sagovorniku Vucicu i da ne pricamo gde god je on Srbe branio tamo ih gotovo vise i nema tako da doticna gospoda nemaju sta da pricaju o polozaju Srba u Hrvatskoj. Zahvaljujuci takvim politicarima polozaj Srba u Hrvatskoj na Kosovu i prostorima gde su Srbi manjina je ponizavajuci.

  3. Dok su vam na vlasti čhetnički zlotvori sa zločinačkom prošlošču u Hrvatskoj …, nema šanse , i tako je najbolje……..

  4. Položaj bi verovatno bio mnogo bolji kada bi neko istinski radio na korenitom rešavanju problema koji su samo zaglađeni na površini

  5. Srpski premijer naglasio je spremnost Srbije da i dalje pruža pomoć i podršku u jačanju institucija srpske zajednice u njihovim projektima, od kojih je istaknuta pomoć u obnovi Srpskog doma u Vukovaru.Saradnja sa Hrvatskom je od velikog značaja za našu državu.

  6. Varaju se svi oni koji misle da treba zaboraviti prošlost i legalizovat zločin. Ako je Pupavcu, Linti i ostalima dovoljna šaka kuna nama nije. Hoćemo svoja prava. Srbi nisu niti će ikada postati parije. Dogodine u Kninu!!!

  7. Polozaj Srba u Hrvatskoj je daloko od dobrog i nadam se da ce dve zemlje kroz dalju saradnju i dijalog unaprediti polozaj Srba u Hrvatskoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.