Vučić i Skat o situaciji u regionu

Ostavite komentar


  1. Premijer i ambasador razgovarace sigurno o zadnjim potezimi i Pristine tako da se moze ocekivati i neka ostra kritika upucena na stranu Pristine.

  2. Uspeh pregovaračkog procesa između Beograda i Prištine zavisi od primene do sada postignutih sporazuma, ali Priština konstantno krši dogovoreno, a onda svaljuje krivicu na Srbiju. Tu stvari moraju da se menjaju i zapad i EU moraju malo da pojačaju svoju arbitražnu ulogu u svemu tome.

  3. Srbija se de fakto zalaže i bori za stabilnost i mir regiona, a da li to tako čine i drugi, niam baš siguran. I zna to gospodin Skot veoma dobro.

  4. Gospodin Skot i njegova SAD su krive za sve sto se u Srbiji i regionu desava. Mislim daje ovo stvarno toliko ocigledno da nema dalje. ne znam kako samo ima obraza da se i pojavi u Srbiji.

  5. Uspešna saradnja sa SAD-om značajno može doprineti ekonomskom napretku naše zemlje.

  6. Drago nam je što i SAD primećuje važnost uloge Srbije u očuvanju stabilnosti u regionu.

  7. A sada AV pokusava da izvadi fleke. Dakle nema ruskih spijuna, a ono u Crnoj Gori, sa sve njegovoim izjavama, smo sanjali. Pa i onaj spijun CIA je samo pod nadzorom. Bice da nam se i to pricinilo. Izjave o Kosovu su samo za narod, da se zabavi dok mi muljamo na dugoj strani. Sve u svemu ova Vlada je SKROZ prozapadna, ali Ruse volimo. Uh, pa nije mu lako.

  8. Nije Skat, nego je SKOT.
    Čovek se preziva SKOT, e sad što ta reč ima u srpskom jeziku i suštinsko značenje kataktera ličnosti nije osnov da ga vi krstite novim prezimenom. Ako idemo tom logikom onda neka se preziva Sokolović ili Simić, a ne Skat!!!

  9. Došao Skot da vidi šta se događa udari im Vučić dve ćuške samo tako u nekoliko dana. Jedna ćuška uhapsi im tastera ovde, druga ćuška dođe prvio obaveštajac Rusije. Sve to je nešto čime su Amerikanci zatečeni. Što će reći da im izvori informisanja jedan za drugim vrlo brzo presahnjuju.

  10. Srbija je oduvek imala želju da u regionu i čitavom Balkanu vlada mir i stabilnost i za to se zalaže, zato ona ima ključnu ulogu u svemu tome, jer ne dele sve zemlje isto mišljenje.

  11. Verujem da ce na ovom sastanku biti reci i o bezakonju koje sprovode pristinske vlasti.

  12. Srbija je voljna da saradjuje,da bude stabilna drzava,a is to tako I gradjani koji veruju u bolju buducnost.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.