Vučić i Tači imali različita očekivanja od sastanka

PN:*Janjić: Ako nikakav dogovor ne bude postignut, agonija će biti nastavljena *Anđelković: Stigli smo do tačke da sada Zapad mora da se umeša
Nova runda političkih pregovora Beograda i Prištine

Ostavite komentar


  1. Sa njim nema dogovora, čak je i pola njegovih ljudi protiv njega!! Ne doz nam uzmu Kosovo!!volite da

  2. Postignut je dogovor o mirnom rešavanju problema, za početak je to sasvim dovoljno.

  3. Kada ćeš predesdniče, koji si dobio toliko“ glasova i poverenja“, naroda da izađeš i kažeš šta si obećao pred dolazak na vlast, šta si ispunio a ne da se kriješ iza referenduma. Dobio si vlast, postavio sve same „stručnjake“ za krađu i prevare i sada da se narod pita. Ti se pitaš i ti da odgovaraš a ne narod. Što narod nisi pitao kada si potpisivao Briselski sporazum. ja bih vlast i slast a vama jad i čemer. Pusti žute i ostale ako imaš petlju izađi i gukni šta si obećao.

  4. Ogroman je pritisak sa strane na Srbiju ovih dana i mogao bih reci da su stvoreni nefer uslovi za nas gde niko nece ni da nas cuje sta imamo da kazemo.

  5. Ne moze niko da se poigrava sa Srbijom, pa ni EU, Vucic to nece dozvoliti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.