Vučić i Tači razgovarali o nastavku dijaloga

Susret predsednika Srbije i Kosova u Davosu

Ostavite komentar


  1. Buduci da svakodnevno dobijam informacije o programu u Davosu (Adrian Monck, World Economic Forum), zelim da iznesem vazan podatak. Vucic i Brnabic ne ucestvuju vec prisustvuju Forumu u Davosu. Vuciceve susrete na marginama treba shvatiti kao deo aktivnosti njegove "delegacije" u kojoj su novinari i fotografi Tanjuga. Tako treba razumeti uvodne recenice "na pitanje novinara" jer to znaci da su pitanja novinara koje je poveo sa sobom. To tvrdim jer u napisima listova Waschington Post, The Guardian, Forbes, The Street, The economic Times… ne postoji ni jedna jedina rec o Vucicevom prisustvu. Hvala vam sto ste dozvolili iznosenje istinitih podataka u vasoj rubrici za komentare.

  2. Poljska se pokazala kao lojalan i stabilan partner za saradnju, raduje vest da su spremni da i dalje investiraju u našu zemlju. Svako radno mesto je značajno a što se Kosova i Metohije tiče, stav Srbije je jasan po tom pitanju. Dijalog da ali ne i priznavanje samoprozvane države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.