Vučić ide kod Palme

Ostavite komentar


  1. Ta nemojte da pricate. Zasto ste mu dozvolili da se pod teskim optuzbama setkari po vasim medijima Vucicu , i da preti svedocima ? Kako vas vise nije sramota, gde vam je nestala ta cestita ljudska osobina ?

  2. Vučić ne ide kod Palme, već u Jagodinu kod građana Jagodine da primi priznanje počasnog građanina. Ne razumem zašto se trudite da spinujete stvari, mislite da ćete ovim postići nešto? Očigledno da ste prestali odavno da mislite kad pišete tekstove.

  3. Dali gospodin Predsednik ide u sve gradove na proslave oslobodenja ili je otisao kod Palme da manifestuju da im niko nista ne moze, jaci su od zakona

  4. Ovi ocigledno zajebavaju ovaj narod. Ako posle njih dodju neki normalni na vlast tesko ce uspeti da vladaju institucije a ne pojedinci.

Ostavite komentar


Politika

"Đubre je preživelo": 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava 10

„Đubre je preživelo“: 25 godina od atentata na Vuka Draškovića i članove Srpskog pokreta obnove na Ibarskoj magistrali, SPO traži da jedna ulica nosi naziv žrtava

Pre tačno 25 godina 3. oktobra 1999., režim Slobodana Miloševića, Državna bezbednost i pripadnici Crvenih beretki, pokušali su da na Ibarskoj magistrali ubiju tadašnjeg lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića. Drašković je preživeo, ali su stradala četvorica članova njegove partije i pripadnici obezbeđenja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.