Vučić ide na sahranu Amfilohija

Ostavite komentar


  1. Narod Crne Gore je nas bratski narod, politika pojedinaca ne sme nikada biti razdor medju nama a pogotovo ne u ovakvim momentima kada nas je napustilo jedno sveto lice Slava mu i Milost.

    1. Predsednik „Jedan Srbin za sto muslimana“ ide na sahranu popu koji je blagoslovio Slobu, Arkana i mnoge druge ratne zlocince.

      1. Anja, udajte se za ovog „,Dzergkastrioti“-ja. Mislim da stena istom intelektualnom i obrazovnom nivou, tako da cete biti apsolutno kompatibilni.

    1. Na sve nas koji ne mrzimo, koji zelimo da imamo dobre odnose sa CG jer smo bratske zemlje.

    2. Politika nije smela da se ispeći na ovakav put. Srpski i crnogorski narod su braća. Prisustvo našeg predsednika to i svedoci.

  2. Ne bi biljo ljudski da je drugacije, mi smo jedan narod i svi delimo istu bol i zal za gubitkom svetog lica, nek su mu lake nebeske visine.

    1. Andrija Mandić i Milan Knežević ,nisu i ne mogu biti predstavnici srpskog naroda u CG. Sva ova farsa oko formiranje vlade , djelo je njihovog mentora A.Vucica , za kojeg samoproglaseni „predstavnici „kazu da je covjek koji je u istoriji najvise pomogao nas narod u CG. Pitam se na koji to nacin pomogao nas Srbe?
      Moje neko skromno misljenje da je mentor sa poslusnicima pomogao samo da nas još više podijeli po dubini i nista više.

      Djedo neka ti je laka crna zemlja.

    2. Alo uzmite se u pamet, da li je to jedan narod ili dva bratska. Ja mislim da su dva, ali ne bratska nego dva prijataljska naroda, koji imaju svoje drzave. Isto vazi i za bosance.

    1. Dragane mora Hit tvit i svi njegovi mediji da ga opevaju kao velikog državnika za života VlADIKE AMFILOHIJA neka u miru počiva naš „dragi“vodja nije birao reči uvreda i vređanja Ali tako je to kod njega odavno ništa nije otvorio Ali Pink će za svoje gledaoce već da napravi spektakel

  3. Meni je degutantno ovo komentarisati. Jedan narod, jedna bol , zajednicki gubitak. Pocivaj u miru Sveta velicino !

    1. A meni je degutantan Vaš komentar… Kako smo mi to jedan narod? Kakva bol, kakav gubitak? Kakva sveta veličina?

  4. Možda je u ovom političkom trenutku u CG, na sahranu vladici trebalo poslati izaslanika predsednika Srbije(Dačić,Selaković…).

    1. Nikakva, naročito kad se uzme u obzir koliko (ni)su cenili jedan drugog za života Amfilohijevog. Kad to znamo, ovaj odlazak na sahranu mi se čini čak i žešće licemeran.
      Ali procenili smo je da će odlazak na sahranu biti dobar za rejting u Srbiji, a rejting je sve što nas zanima i nema toga što nećemo uraditi za rejting, zar ne? Šta je onda jedna sahrana…

  5. Kralj promašaja a trebalo bi da bude demokratski predsednik koga ograničava Ustav i Narodna skupština.
    Crna Gora je bure bez dna-kao i Kosovo-pa se naše postojanje svodi na preživljavanje samo da bi Kosovu i Crnoj Gori bilo bolje.
    Učinite nešto za goluba koga čvrsto držite u ruci(Srbija)umesto da se zamajavate vrapcima na grani(Crna Gora,Kosovo).Ostavite to onima koji imaju i mogu,pa im pretiče za druge,a mi ćemo im,u ime ponosnih a siromasnih Srba sa Kosova i iz Crne Gore reci:hvala.
    Ne otimajte nam bez pitanja zalogaj iz usta za radikalske sanjarije o srpskom Balkanu.
    Mislim da podjednako znamo o preminulom,kome pokoj duše neka izrazi premijerka u ime svih nas.

  6. Naravno da treba da ode i iskaze postovanje prema coveku koji je mnogo uradio za srpski narod, ne znam cemu teorije zavere.

  7. Čovek koji za 8 godina koliko je na vlasti nije našao za shodno da ode u CG, jedinu od svih bivših SFRJ republika..

    Ne treba dalje od toga..

  8. Jedan licemer, a na sahranu Olivera, ništa. A Što ne dodje gosođa Milena-

    1. Licemer željan publiciteta, mirođija u svakoj čorbi… A pokojnik ga je prezirao i sigurno ne bi voleo da mu dođe na sahranu. Ali, sujeta je čudo..

  9. Amfilohije je dosta uradio na zblizavanju dva pravoslavna naroda Srbije i Crne Gore. Neka mu je vecna slava i hvala.

  10. kako i dolikuje, prisustvovće sahrani. Manite se, bar kada je ovakav povod u pitanju, od zluradih komentara punih negativnosti i mržnje. Budite hrišćani…

  11. Dostojanstvena odluka, jer poštovanje i vera nemaju veze sa odnosima već sa pravoslavljem.

  12. AV ide na sahranu da bi dobio plus od tvrdog krila SPC i Srba koji su verovali Mitropolitu Anfilohiju da ce AV izdati Kosovo!Razlog broj 1 je odredjivanje novog Mitropolita koji bi mu bio poslusan kao nas Patrijarh!To ce mu tesko poci za rukom jer jedino koji moze da nasledi Anfilohija je Joanakije,i tako mora biti!

  13. Dragane mora Hit tvit i svi njegovi mediji da ga opevaju kao velikog državnika za života VlADIKE AMFILOHIJA neka u miru počiva naš „dragi“vodja nije birao reči uvreda i vređanja Ali tako je to kod njega odavno ništa nije otvorio Ali Pink će za svoje gledaoce već da napravi spektakel

  14. Zašto je sahrana u nedelju??? Zašto ide AV, zar nije mogao poslati svog predstavnika,što bi bilo primerenije u ovom trenutku.

  15. Ljudski je otici i oprostiti se sa covekom koji je na neki nacin sacuvao i ujedinio srpski narod!

  16. Odlazak predsednika Republike Srbije na sahranu mitropolita Amfilohija pokazuje veliko poštovanje prema velikom duhovniku, istinskom borcu za pravoslavnu veru i iznad svega čoveku! Danas je srpski narod siromašniji za jednu ovakvu veličinu koja je bila simbol jedinstva srpskog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.