Vučić ima rok do juna da predstavi plan za Kosovo

Beograd bi više verovao Tačijevoj besi, nego zapadnom “draftu”, tumači se u političkim krugovima
Izvori Danasa povodom sastanka predsednika Srbije i Hašima Tačića u Briselu

Ostavite komentar


  1. U istoriji Srbije bilo je i mnogo težih trenutaka.Treba izdržati i biti odlučan,a ne provlačiti permanentno tezu „samo da ne budemo poniženi“.Naravno da nećemo se poniziti niti biti poniženi ako to jednostavno ne dozvolimo.Treba im otvoreno reći mi možemo da vam damo samo ono što je Drakče ponudio priji u seriji Moj rođak sa sela,a vi gospodo radite onako kako mislite da treba. Srbija se ne treba odreći ni pedlja Kosova,a ona priča gledamo u budučnost a ne u prošlost je poprilično izopačena,jer narod bez prošlosti ne može imati ni budućnost.Aleksandre Vučiću,reci im slobodno NE,jer ako se sada ne pokažu zubi pa makoliko oni mali bili,erozija će se nastaviti.Ukoliko to ne učiniš istorija će te obeležiti kao Vuka Brankovića za vek vekova.

  2. Dobio besu od Tačija u Parizu ili Njujorku. Šeta slobodno i obilazi knjižare? baš se „rasplakah“ od sreće, što Srbija ima takvog hrabrog predsednika (moj predsednik nije i neće nikada biti). RTS ne gledam, kao što ne gledam ni ružičastu i srećnu TV a ovo sam pročitala, jer mi želudac manje reaguje na pisanu reč i što je to DANAS. Baš sam očekivala, da će da kaže da se zaista tajno sastaje sa belosvetskim bitangama. Nego, sutra je godišnjica od početka bombardovanja i uništavanja ove zemlje i njenih gradjana, pa se pitam, hoće li mu Bler i Šreder uveličati obeležavanje dana, kada su započeli biološko uništavanje Srbije?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.