Vučić iz Čačka: Prethodni dani nisu bili laki za odnose Srbije i Nemačke, ali ekonomska saradnja skoro pa savršena

Ostavite komentar


  1. Morao sam glumiti plakati ko fol na Njemacku svasta ruzno pricati ali sam procitan pa nastavjam sad sve fino i lepo da pricam o nasoj divnoj Nemackoj. Mufluz ostaje mufluz.

  2. Kada su u pitanju politika i ekonomija to je kao da su u pitanju dve različite države, a ne da je u oba slučaja Nemačka.

  3. Sjajna saradnja, placaju nase radnicko belo roblje manjim platama nego u Nemackoj skolarce na praksi.

  4. То што су се они понели тако према нама не значи да ми требамо сада прекинути сваки вид сарадње са њима, сви знамо да је то немогуће!

  5. Da podsetimo Nemačka je tvorac mentor lažne rezolucije o genocidu u Srebrenici kojim su želeli da okrive celokupni narod srpski.

  6. Nemačka kompanija gradi fabriku u Čačku ali ostaje gorak ukus njihovog pokušaja da stave na stub srama naš narod koji to nikako nije zaslužio.

  7. Misliš ko će vraćati dugove koje si napravio za „našu decu“? To neka se pita ovaj zaludjen narod koji plaća najskuplje gorivo, hranu i sve ostalo…u ovom delu Evrope…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.