Vučić iz Kotora: U EU nećemo pre Ukrajine, i ne za bar šest godina

Ostavite komentar


  1. A za 6 godina…nećemo u EU pre 2038. Ne lipši magarče do zelene trave.

  2. Sumnjam da za 6 godina. CG je u mogučnosti da uđe ranije, a onda če biti Crnogoraca odmah milijunčić ili čak više!:)

  3. Ovakvu proputinovsku Srbiju neće nikad da prime. Ne bih ni ja na njihovom mestu. S druge strane, zašto bi Srbija ulazila u uniju sa zemljama koje mrzi? To nije logično. Crna Gora ulazi prva, pa Albanija. S.Makedonija i BiH još čekaju, a Srbija i Kosovo ostaju siva zoba do daljnjeg.

  4. Dok god Srbija pokusava da odrzava odnose sa Rusijom ne ma sanse ni na pregovore…

  5. Nije li ova Vučićeva izjava SRAMNA I SKANDALOZNA o popularnosti EU-a u Srbiji. To je njegova želja i zasloga kao i njegovih mrzilacko manipulatorskih medija.

  6. Zato ti fino s vlasti sidjes i ides sa makronom i ostalim satanistima u oenziju a sposobni pravdoljubljivi i rodoljubljivi novi poput dr.Jovane nas povedu u Briks! A ti alexandre i svi ostali zuti plavi crveni zeleni ajte u penziju i francusku obalu!

  7. Srbija je mogla jos juce da udje u Eu, a mogla bi vec sutra, samo da se danas odrekne SNS „ideologije“ kao i Vucica & Co. Uz njih da se oslobodi nacional-sovinisticke prakse i retorike. Ako zelis da te tretiraju kao prijatelja, moras i ti druge da tretiras prijateljski.

  8. U EU necemo nikad ako ne uspeju da rasparcaju Srbiju i poniste joj drzavnost. A ako to uspeju, onda cemo uci u EU tako sto ce nas kao regije prikluciti susednim drzavam. Nadamo se da do ovog drugog nikada nece doci.

  9. Izdaoje Kosovo. Pokrao je sve po uzoru na Mila Djukanovica.Sada mrzi CG jer moze i zeli da udje u EU. Najradije bi da srbi sruse Spajica i vrate Mila i Dps na vlast. Jer su on i Milo ortaci po zločinu!

  10. Хахааа Аца квислинг и даље нас гура у то зло а и то за његово добро.

  11. A znao si da kritikuješ prethodne vlasti kako ni za 12 godina nisu uspeli da uđu u EU.
    Ti si još nesposobniji od njih.

  12. Zlo koje je došlo preko Drine,e to si ti Vučiću.Sa tobom mi smo osuđeni na propast.Znam da ovo nećete objaviti i ako znate da je istina.

  13. Ахаахаха а рекли 2025 није те срамота више

  14. Znaci mi bas i nismo za EU.Odakle nasem predsedniku taj podatak?Ja i skoro svi koje poznajem jesu.Meni su deca tamo i ukoliko se ne prikljucimo uzece drzavljanstva. Mozda je drzavu bas briga sto gubi dva mastera informatike (mozda i dr u buducnosti) ali mene i zenu jeste.

  15. Ti si za Eu a sve radis da nas ne prime nikad i ti si mi neki predsednik drzave

  16. Ne moramo uopste u Evropu. Pa, zar vec nismo u Evropi? To sto neko gori od nas, toboz, treba da nas primi u Evropu, ne treba nam i o tome ne treba da raspravljamo. Cutanje je zlato.

  17. Ovaj nazovi čovek ima vrlo loše pamćenje, ali sreća pa ima zabeleženo kamerama. Ne pogleda sebe i svoje izjave 2012 godine. Trenutni status Srbije nije zbog ljudi koji ovde žive več onih koji ih predstavljaju u svetu. A za 12 godina su unazadili Srbiju za 50 godina ako ne i više. I to sve zarad svoje politike i svojih interesa. Ma šta ovaj šarlatan izjavljivao o bilo čemu.

  18. Srbiji ne treba bilo kakvo ucjenjivanje niti treba da je zanima previse clanstvo u eu kosovo nece priznat nikad i nikad nece uves sankcije rusiji sto joj eu namece a sve to da uradi nece joj dat u eu onda ce trazit od nje jos teritorija itd.
    Sto znaci srbija treba da zaboravi EU koja je pred raspadom vec da se okrene BRIKS-u

  19. Прво да се народ изјасни на референдумо о томе да ли желимо у ЕУ.Ако се у међувремену ЕУ нераспадне.

  20. Dokle bre vise ta EU!…Prodje mi zivot!…Vreme je za preokret i ulazak u BRIKS a znam da vama to iz Danasa se ne svidja!

  21. U EU nećemo i ne želimo i grdimo je jer nije po nasoj meri u Rusiju i Kinu se zaklinjemo ,od EU očekujemo pomoć u investicijama i bespovratnim sredstvima, od Kine uzimamo skupe kredite i pokrivao unutrašnju nestabilno, od Rusije očekujemo zaštitu za Kosovo a sa EU dogovaramo o Kosovu ,zaista ne mogu da zaključim gde se krećemo i kada ćemo stići!

  22. Firma iz Srbije posalje kamion u Nemacku za 7 dana a iz Hrvatske za 3, to su carine, spedicije, pregledi, kolone, dani i dani izgubljenog vremena. Isto je i sa ljudima. Pa zar je moguce da smo mi najgora rupetina i da ne mozemo u EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.