Vučić iz Njujorka: Pokazaćemo svetu kako se štite nacionalni i državni interesi Srbije (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Predsednice nesto mi se ne cini da pobedjujemo. Ajde malo da se uozbiljite i da postujete narod. Dosta je bilo da nas pravite debilima. Malo smo umorni,siromasni i ponizeni vasim pobedama.

  2. Stani malo. Pa jesi li neki dan rekao u Mostaru da u Rezoluciji piše da Srbija nije kriva za genocid, ali je odgovorna što ga nije sprečila. Kakve veze sa tim ima srpski narod? Sa tim imate jedinu vezu Ti, Šešelj, Milošević, Dodik, Mladić, Karadžić i još neki veliki Srbi. Narod Srbije sa tim nema veze.

  3. Čovek počeo i viceve da priča, da nije tužno bilo bi smešno a ovako je samo jadno

  4. „Teska vremena su pred nama“. „Bice teze pre nego sto bude bolje“. Prica covek vec 12 godina i sa namerom uteruje strah gradjanima. Ne mora da bude gore da bi bilo bolje. Tipicna floskula za kontrolu.

  5. Za sve godine tvoga vladanja pokazao si ti nista osim izdaje nacionalnog interesa i urusavanja zakona,drzave i ljudi

  6. Hahaha …od pet prema nula mi izgubismo sve …i ako smo moralni pobednici ….u demokratskom drustvu neko bi snosio makar moralnu odgovornost a kod nas cemo jos i da slavimo …koji smo mi retardiran narod …dati apsolutnu vlast jednom coveku koji se igra politicara je katastrofa …to se vidi …uzese nam kosovo i metohiju a pride smo sve siromasniji.

  7. Vučić iz Njujorka: Pokazaćemo svetu kako se štite nacionalni i državni interesi Srbije

    Ne znam vama ali meni lično Vučić sve više liči na „Don Kihota koji se bori protiv vetrenjaća“ ?

  8. Molim Vas, trenutno u ovoj zemlji naši najveći neprijatelji su vaši ljudi kojima sre dali poverenje…Smenite direktore prvo u javnim i državnim preduzećima (eps, dunav, Telekom, BPS, pošta Srbije, javna preduzeca), dovedite poštene i časne ljude…

  9. Lebati nemoj više da nas braniš.Najbolje nas braniš na Pinku i Hepiju. Tu si jak ko zemlja.Sad nas i voliš. E pa bravo!

  10. SRBE I srpske interese tamo nema ni S od Srba!! Gde je naše sudstvo i policija na severu KiM?? A bili su tamo pre nego što si Srbiju zajahao! Tvoj dil sa zapadnjacima neće završiti kako si zamislio – u Zabeli ima puno za sađenje kupusa i krompira.

  11. Vučić iz Njujorka: Pokazaćemo svetu kako se štite nacionalni i državni interesi Srbije

    Mozda „domacoj javnosti“ ali svetu sigurno neces, niti je bilo ko u svetu „zeljan da vidi kako se štite nacionalni i državni interesi Srbije“ !

  12. Tipicna izjava za vernike u sekti. To njegovo branjenje je je vec pokazano na vise primera JER TAMO NEMA SRBA ILI OSTALO MALO

  13. Molim sve politicare u svetu da prestanu intelektualno da j..u aleksandra vucica, jer se svaki put onako iz….n vraca u srbiju i isfrustriran sprodi cistu agresiju nad obicnim narodom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.