Vučić o nameri da se namesti ubistvo Danilu Vučiću: Klan Belivuka imao veze sa medijima i stranim službama

Ostavite komentar


  1. Патолошки лажов , манипулатор , не престаје да нам се пење на главу својим глупавим обраћањима.

  2. Ovaj covek je za zaljenje. Mislim da on bise ne zna sta prica. Ovo je neverovatan kos gluposti( da ipak ne peimenim neku jacu rec)

  3. Манипулант и преварант.
    Данас једно сутра друго.

  4. Vučič je naveo da predsednički izbori zbog njegove visoke popularnosti zavise od njegove odluke, kao i da ambasade žele izbore da bi se SNS spustio na 35-37 odsto, kao i da bi se pojačao uticaj nekih ambasada da desničarke stranke se podignu na 5 odsto, a SPS na 15 odsto, kao i da „evropski blok“ plus Jeremić i Ponoš imaju 20-22 odsto, a manjine i ostali 8 odsto.

    SNS bi onda morao da vlast formira sa nekim od „evropejaca“ i da uđe u sukob s ostalima, te rekao da je cilj ambasada i stranaca da ovde vlada haos.
    Jeste tako !
    Rekao je da žele da situacija bude sličan onoj koja sada vlada u Crnoj Gori i da stranci žele „da malo ovaj sa ovim, malo onaj sa onim“ ide u koaliciju tu se pita srbija u svojoj zemlji ne strancu to imaju pravo u svojim zemljama da rade sta god zele ne u tudjim jer stvaraju svakih problema sto se vidi sta rade u tudjim zemljama to pravo nemaju da stranci odluce u tudjim zemljama !!!

  5. Samo Vucic ima dete.
    Muka mi je i od oca i od sina.
    Daj sina u Zadrugu? Tvoj najbolji projekat širenja nasilja i reklama kako mentalni bolesnici da zarade stotine hiljada eura.
    Nasilje, sex, narkomani, ubice, kriminalci, starlete, propali pevači, na TV sa nacionalnom frekvencijom. .

  6. Ha,ha,ovo za belivuka sto prica vucic ne da niko nebi poverovo u ove gluposti sto priva lalic,dobionstatus svedokamsamo da bibprico sta mu se kaze.Kakve bre strane sluzbe kakvi mediji.On nesme da laze isto ko i predsednik sto nesme da laze narod.

  7. Ako ti nemas vile kazi onda koliko vila ima bata? Zasto onda biras najblize saradnike koji imaju vile i mnogo stanova? Oni ti cuvaju kapital da bi ti bio „cist“?

  8. Pa nemoj da ides u Brisel nego posalju Volina da te predstavlja. Sto mislis da si nezamenljiv?

  9. Gospodin Lalić!? Gospodin koji se slika nad unakaženim i ubijenim mladićem i krevelji se u kameru. Šta više reći o „gospodinu“ i onome koji ga tako zove.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.