Vučić otkrio kada će biti izbori u Srbiji

  1. Vučićeva odluka da javno objavi datum izbora naglašava njegovu posvećenost otvorenoj i transparentnoj političkoj areni.

  2. Najava izbora pokazuje Vučićevu spremnost da se suoči sa voljom građana i demokratski se takmiči na političkoj sceni.

  3. Izbori u Srbiji će biti za dve godine,za toliko može đnogo da se postigne! Ali verujem da će i tada narod podržati pravog borca za Srbiju!

  4. Svi imaju vremena da pripreme i predstave bolji i jaci program rasta i razvoja od ovog sad. Jos 3 godine za predstavljanje planova. Natenane…

  5. Prvo moraju da se urede birački spiskovi po preporukama Odigra i OEBS-a dok se ne stvore uslovi za slobodne i demokratske izbore ne treba ići na izbore.

  6. Uvek su to neki, ali nikad da kaže koji i šta tačno rade. Odnosno, ne rade. Neće sigurno da smeni onu sps babetinu kojoj treba stručna pomoć, ili sns babetinu koja sa lažnim doktoratom drma 7000 evra mesečno. Ili lažnog doktora, lopova, kompletnog idiota. Ili tatinog i maminog momu, sa mozgićem trogodišnjeg deteta. Uvek izbaci iz vlade nekog nebitnog, koji se pravi mrtav.

  7. Svaki put ću na tekstove ovog tipa slati isti komentar: Molim vas da prestanete da se bavite bulažnjenima ovog čoveka. Pišite samo o pogubnim rezultatima njegove politike i verovatno ćemo jednom moći da kažemo laku noć Vučiću.

  8. Kao poruka da se krene sa izdavanjem dokumenata ljudima iz BIH,Severne Makedonije,Hrvatske,….Da se prečešjaju unutrašnje preraspdele birača.A ne najavljuje sredjivanje biračkih spiskova,izbornih zakona,otvorenost sredstava javnog informisanja,edukaciju biračkih komisija i odbora,…i svega onoga što je OEBS naložio?

  9. DA li je moguce da Danas administrator ne moze da prepozna botovske komentare, i da smo osudjeni i ovde da citamo njihove gluposti?!

  10. Blago Srbiji, ima nešto što svet niti je imao, niti ima niti će ikad imati: OTKROVITELJA svega i svaćčega!!! On otkriva kad će biti izbori (Ustav i zakon pojma nemaju), otkriva ubice (koji nakraju budu oslobođeni) otkriva da u Srbiji ima nalazišta zlata (al za njih znaju samo on i još dve osobe) otkriva da li će ići na sastanke sa ovim ili onim… istorija će biti tesna kad se budu nabrajala sva njegova otkrivanja…

  11. Iskra, Mia, Sanja, klasični botovi, „mirišu“ na kilometar, verovatno jedna osoba sa tri imena, dobiju prostor da baljezgaju a neko ko argumentovano napada ovo zlo i otvara oči slepima teško se izbori za objavu. Mislite o tome.

  12. Da li su ovi botovski komentari automatski ili ih piše vojska botova? Ako je ovo drugo, gde je mozak, gde je dostojanstvo?

  13. Po Ustavu, Predsednik Republike ne odlučuje kada će biti izbori, ne odlučuje o sastavu Vlade ni o rekonstrukciju Vlade. Pametnom dosta.

  14. Izbori će biti,kad ja procenim da imamo dovoljno zaliha parizera i po 2 jajca!!!

  15. Ako on ostane toliko na vlasti mi nismo normalni.Izbori kad se on misli da može i da ih opet pokrade.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.