Vučić: Izbori do 2. marta, opozicija nepismena

Ostavite komentar


  1. NARAVNO ,IZBORI U MARTU.AMERIKANCI SU REKLI ,NEMA IZBORA DO KRAJA GODINE.OHRIDSKI SPORAZUM MORA DA SE ISPOSTUJE.

  2. On bi da raspiše izbore na svim nivoima pre nego realizuje ono što je dogovoreno Ohridskim sporazumom kako bi i obezbedio ostanak na vlasti i nakon zvaničnog priznanja Kosova ili ne protivljenja njegovog ulaska u sve svetske organizacije i institucije. Opozicija ne bi smela da prihvati izbore dok bar jedna tv koja nije pod njegovom kontrolom net dobije nacionalnu frekvenciju. Toga se jedino i plaši i zato i kaže da je to jedini bitan zahtev opozicije. Iako bi to bila samo 1 tv nasuprot desetini drugih, on se plaši objavljivanje dokazanih marifetluka što bi bilo dostupno i onima koje je uspeo zimbirati stalnim sopstvenim veličanjem i pljuvanjem neistomisljenika.

  3. Drzava treba da obezbedi slobodno trziste, slobodne medije, slobodne izbore, a vladajuca stranka da ne koristi drzavne resurse i medije u svoju korist, a predsednik da se vrati u svoje ustavne okvire, posebno od kada vise nije predsednik SNS-a a i dalje se ponasa kao da jeste. Rezultat svega toga bi bio drugaciji i realan. Izgleda da je ovde neko drugi nepismen.

  4. Sreća pa ministarka ekologije zna da čita pa će moći zajedno sa premijerkom sve lepo da objasni nepismenoj opoziciji.

  5. Dali to stvarno u opoziciji ne postoji iole pismen čovek koji će decidno napisati šta opozicija stvarno želi ili se radi o namernoj
    greški,jer ni oni,kakvi su,ne znaju šta će ni
    sami sa sobom.Opet ih je preveslao,kao o
    mnogo puta dosad,igra se sa njima kao sa
    decom.E moji vi !!!

  6. Narod je najbolji sudija koji na izborima pokaže svoju volju i da poverenje onima koji najviše čine za dobrobit gradjana I zato je dobro ići na izbore pa da se pokaže ko koliku podršku ima.

  7. Da li je to strucna analiza doktora filoloskih nauka? Djuke Bizona? Keramicara? Pecenjara?
    Onda u redu.
    A ko je „opozicija“ – npr. Ceda Jovanovic, Milos Francuz, Dejan Bulatovic, Milica Zavetnica, POKS?

  8. Nenad M@ druze, ti si malo je reci polupismen. NE SRMOTI SE VISE, ne pisi komentare. Ako imas nesto da prokometarises, zamoli nekog da napise umesto tebe.

  9. Kakva drskost da opoziciju nazivate nepismenom kad u njoj ima puno pismenijih od clanova vase SNS stranke.Iskreno prevrsili ste svaku meru i vredjanjem onih koji zasluzuju samo pohvale lecite svoje komplekse.Dosadili ste sa obracanjem narodu od jutra do mraka pa sumnjam da ostane dovoljno vremena za ono cime bi trebali da se bavite.Mirodjija ste u svemu,povucite se pa neka svako radi svoj posao.Moji prijatelji i ja zelimo uredjenu pravnu drzavu koja to nije zahvaljujuci vama,vasoj gomili poslusnika i satelitima koji vam glume odanost samo zbog udobnih fotelja.

  10. Ako lokal bude izuzet od parlamentarnih izbora,ima nade…a ako ih spoji sve…3u1…nema šanse,po gradovima u unutrašnjosti ,stariji ljudi ne gledaju kandidate,ako bude pisalo AV nosioc lokala….džaba krečenje…

  11. Za Vucica su svi nepismeni koji nisu kupili diplome i neppzteni koji nisu opljackali Srbiju i izdajnivi koji nisu izdali KiM i srpske interese.

  12. Kakve veze imaju parizer i majonez sa raspisivanjem izbora? Biće da predsednik ne zna šta da kaže na upozorenje SAD da se izbori ne mogu održati do kraja ove godine. Iako je to dobro znao još kada je Hil pre 3 meseca javno obznanio ovo upozorenje, a svi gradjani su mogli da ga pročitaju u novinama, nastavio je da opoziciji nudi izbore kad god želi! Vrlo loše odigrana partija, veoma providno, a sad natrag na realizaciju Ohridskog sporazuma!

  13. Iskreno mislim da g. Vucic vrlo dobro razume zahtev iz dopisa a to su raspisivanje izbora do kraja Oktobra i izbori do kraja godine sto je 2 meseca a to je u okviru zakona koliko se secam. Prica da nije g. Vucic bas razumeo ne pali vise.
    Sto se parizera tice prijatno vam bilo. Nego setih se ne tako davno bese neki aflatoksin ili tome slicno u mleku u vecem procentu, pa je onda taj procenat dignut kako bi to mleko zvanicno bilo ispravno, pa je neki ministar kao dokaz da je to ispravno i nije stetno po zdravlje popio casu mleka pred kamerama. Ne znam zasto prikaz dorucka g. Vucica i jos po nekoga ispred kamera me upravo podseca na ispijanje mleka. g. Vucicu vi mozete da jedete parizer ali bi trebalo da znate kako se pravi i od cega, a siguran sam da znate. Nekada se pravio iskljucivo od mesa. Ziveli

  14. „Ne znaju šta je uloga predsednika i šta Vlada može a šta ne može da uradi“

    Ne znaš ti ni šta je Ustav ni šta su ovlašćenja predsednika a šta vlade.

  15. Opozicije nepismena, a ti u kriminalu do usiju. I nece bas tako. Nece tako jos dugo.
    Neces moci da nas drzis kao taoce u svojim lazima. Tvom batinaskom sistemu istice rok

  16. Pa u Srbiji i nema „pismenih“ljudi.Eto to kaže ovaj ulicar,a njemu se valjda može verovati.Ovaj je za neuropsihijatriju „zreo“ako ga i oni hoće.Uzas,ovo je sretno sve granice ljudskosti.

  17. Pa Sam sebe je nazvo najboljim student om pravnog fakulteta. Sto nije. Radikalski kompleks . Mi najbolji, mi pobedili, PA Seselj je odtlrobio 12 godina I kaze da je pobedio Haski tribunal. Radikali su spremni da menjaju svet a nevide da sebe treba da promene

  18. Nema ni jednog razloga da se opoziciji bilo šta izlazi u susret, ali se zna da će SNS da ih rasturi kao i do sada!

  19. Presednik je katastrofa ,ali pošto je opozicija takva kakva je ,on će i dalje da bude na vlasti ,jer nema nikoga ni približno ,,jakog,, da bi mu narod dao povjerenje ,sve teška talašika !!!!

  20. Kada god budu bili izbori ,za opoziciju ce biti isti rezultati , zna se kome ce narod dati glasove,onome ko se bori za Srbiju bez obzira na sve.

  21. Inflacija NE MOŽE da se spušta dirigovanim cenama pojedinih proizvoda, to je odraz „poznavanja“ ekonomije iz Brozovog vremena i glupost samo po sebi: car je go.

  22. Takvo samopouzdanje, takve izjave mogu doci samo od jako velikog „intelektualca“ Vucica.
    Jel nema ni jedan vaspitan, kulturan Pravi Srbin a ne ovi iz BiH (Vucici, Seselji, Kisic) koji ce dostojanstveno voditi i predstavljati Srbiju? Ej bre ja vas ozbiljno pitam?

  23. E pa, ne valja ni mart. To je takođe baksuzan mesec. Baš u martu neki Brut ubio Cezara, a u našoj novijoj istoriji bio „puč“, tj.27 marta, pa ubili premijera, pa počelo bombardovanje 1999, doduše u vreme kad je AV bio ministar informisanja, umro i Ivo Andrić , ali koga više briga za njega, dakle, ne raspisujte izbore, ako boga znate, Mars je bog rata, izaberite neki novi, trinaesti mesec, ali i trinaest je baksuzan broj. Onda, ništa. Nek ostane kako jeste, bolje nemamo, gore nećemo naći.

  24. Slobodno tržište je suprotno državnoj intervenciji. Narod je prilično ekonomski nepismen, pa je u stanju da napiše da država obezbeđuje slobodno tržište. Ono je slobodno, kada je tako, upravo od državne intervencije. Sa druge strane, određivanje cena od strane države, primer je socijaliatičkih mera. Cene ne treba da određuje država, već se one same formiraju na slobodnom tržištu. A Vučić nema predstavu o čemu govori.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.